Ποδόσφαιρο

Ανοχή τέλος! Ο λαός του Άρη στις επάλξεις, έτοιμος να δώσει μάχες για το δίκαιο

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η σφαγή από τους Καραντώνη-Κουμπαράκη απέναντι στην ΑΕΚ, με τον κόσμο του Άρη να είναι έτοιμος να δώσει απαντήσεις.

Αυτό που ζει ο σύλλογος Άρης είναι πρωτοφανές. Τραγικές διαιτησίες, σφαγές άνευ προηγουμένου και κανένας σεβασμός προς τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας.

Η εξυγίανση ξεπέρασε τον εαυτό της για μία ακόμη φορά. Πιο απροκάλυπτα, πιο χυδαία από ποτέ έδειξε το ποιους “γουστάρει”, έδειξε ότι ο Άρης “έπρεπε να χάσει”, και όντως έχασε. Με τσαμπουκά, με το έτσι θέλω της διατεταγμένης υπηρεσίας του Καραντώνη.

Μετά το τέλος του αγώνα η ΠΑΕ Άρης αντέδρασε, μίλησε για ξεφτίλα και είπε ξεκάθαρα ότι θέλει ξένους διαιτητές.

Η ΠΑΕ Άρης όμως δεν είναι μόνη της μπροστά σε αυτήν την πρωτόγνωρη αδικία. Έχει δίπλα της, σαν ασπίδα τον κόσμο της. Εναν κόσμο ο οποίος δεν τρώει σανό, ο οποίος δεν μασάει, έναν κόσμο τον οποίο έχουν φτάσει στα όρια του.

Ο λαός του Άρη έχει φτάσει στα όρια του, δεν θα ανεχτεί άλλη αδικία, δεν θα ανεχτεί να μην ικανοποιηθούν τα απόλυτα δίκαια αιτήματα και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

Πρέπει να το καταλάβουν οι “μουγκοί” βουλευτές της Θεσσαλονίκης που μπροστά στο ρούβλι “ξεχνάνε” μέχρι και τι ομάδα είναι…

Πρέπει να το καταλάβουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, αυτοί που με την σημαία του Άρη επτά μήνες πριν ζητούσαν την ψήφο του κόσμου αλλά ξαφνικά και αυτοί έχουν χάσει την λαλιά τους…

Πρέπει να το καταλάβουν στα “υψηλά κλιμάκια”, να καταλάβουν ότι ο κόσμος του Άρη είναι ο μόνος του οποίου οι ενέργειες μπορούν να έχουν πραγματικό αντίκτυπο.

Αν δεν το έχουν ήδη καταλάβει, αν δεν έχουν ήδη σκοπό να κάνουν το αυτονόητο ο κόσμος του Άρη δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, δεν σκοπεύει να παρακολουθεί από την τηλεόραση, δεν σκοπεύει να μείνει στα σχόλια στα social media.

Ο λαός του Άρη είναι στις επάλξεις, έτοιμος να διεκδικήσει, έτοιμος να παλέψει, έτοιμος να κατέβει στον δρόμο και να φωνάξει δυνατά κατά της αλητείας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, κατά της υπερβολικής δόσης “εξυγίανσης”.

Και ούτε οι “μουγκοί” και οι “βολεμένοι” πρέπει να είναι ήσυχοι. Ο κόσμος του Άρη είναι έτοιμος να κάνει επισκέψεις, έτοιμος να πάει σε κάθε γραφείο και να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι.

Ο Άρης λοιπόν κύριοι θα δικαιωθεί, θα πάρει αυτά που του ανήκουν. Είτε επειδή θα λογικευτούν οι αρμόδιοι, είτε επειδή ο λαός του Άρη θα στείλει το μήνυμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button