Απόψεις

Ανεβαίνει επίπεδο με Γκρέι!

Ο Άρης τα έχει βρει σε όλα με τον Τζαμαϊκανό επιθετικό και είναι κοντά στην ολοκλήρωση μία πολύ σημαντικής μεταγραφής, που τον δυναμώνει ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι, εκεί όπου είχε τα μεγαλύτερα προβλήματα τα τελευταία χρόνια.

Αν κάπου υστερούσε φανερά ο Άρης τα τελευταία χρόνια, ήταν στην επίθεση, καθώς σκόραρε με μεγάλη δυσκολία και χρειαζόταν πολλές φάσεις για να “ματώσει” τα δίχτυα. Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήξερε ότι μετά την αποχώρηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, θα έπρεπε να φέρει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να δώσει λύσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι, κάτι που έκανε λίγες -αλλά σημαντικές- φορές ο Μαυριτανός.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Άρης πρόσθεσε στο δυναμικό του έναν επιθετικό από το πάνω ράφι, καθώς ο 31χρονος στράικερ έχει περάσει όλα τα επαγγελματικά χρόνια του στα Πρωταθλήματα της Αγγλίας και μάλιστα αυτή θα είναι η πρώτη φορά που φεύγει από το νησί για να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Άρης έδωσε στον ποδοσφαιριστή ένα συμβόλαιο κατά τι μεγαλύτερο του Καμαρά, περιμένοντας απ’ αυτόν να ξορκίσει την “κατάρα” των φόρ των τελευταίων χρόνων.

Οι κιτρινόμαυροι ξέρουν ότι πήραν έναν ποδοσφαιριστή που έχει σκοράρει 140 γκολ στην καριέρα του και μάλιστα στα σκληρά αγγλικά γήπεδα, έχοντας στοιχεία που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα Πρωτάθλημα σαν το ελληνικό. Πλέον ο Χερμάν Μπούργος τον περιμένει πως και πως για να αρχίσει να γεμίζει η επιθετική του γραμμή, που είχε μείνει κενή μετά την αποχώρηση του Καμαρά, με την ενίσχυσή της πάντως να αναμένεται πως θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button