Ποδόσφαιρο

Ανεβαίνει επίπεδο με Γκαρθία!

Ποδοσφαιριστής του Άρη με κάθε επισημότητα είναι ο Μανού Γκαρθία, καθώς μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, έφτασε χθες (25/07) στη Θεσσαλονίκη.

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν μάλιστα το κόλπο γκρόσο, αγοράζοντας από τη Χιχόν το 100% των δικαιωμάτων του, έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέμεινε πολύ για να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο deal, ανεβάζοντας την προσφορά του και φτάνοντας την στα “θέλω” της Χιχόν.

Πρόκειται για την ακριβότερη πλέον μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, μιας και ξεπέρασε τα 3,5 εκατομμύρια που έδωσε πέρυσι η ομάδα στη Φούλαμ, για τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η κίνηση του Γκαρθία έγινε στο πλαίσιο της αναβάθμισης που έκανε ο Άρης τη φετινή σεζόν στο ρόστερ του, με παίκτες που έχουν το βιογραφικό, την ποιότητα και την ποδοσφαιρική προσωπικότητα, για ν’ αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας. Ο 24χρονος επιτελικός χαφ αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στην Αλαβές, με την οποία πραγματοποίησε 23 συμμετοχές στη La Liga έχοντας και δύο ασίστ, ενώ ξεπέρασε τα 1.000 αγωνιστικά λεπτά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button