Ποδόσφαιρο

Ανεβάζει ρυθμούς ο Γκάνεα, αύριο ενσωματώνεται ο Ιωάννου

Ανεβάζει ρυθμούς ο Κρίστιαν Γκάνεα, με τον Έργκυς Κάτσε να ακουλουθεί ατομικό πρόγραμμα και τους Γιόχαν Μπεναλουάν και Χαβιέ Ματίγια πρόγραμμα θεραπείας. Από αύριο θα βρίσκεται στην διάθεση του Άκη Μάντζιου ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ομάδα της Κύπρου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, ταχυδύναμη και παιχνίδι σε μικρούς χώρους με τον Κριστιάν Γκάνεα, μετά τον Κώστα Μήτρογλου, να συμμετέχει με τη σειρά του στο κανονικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, ο Εργκυς Κάτσε συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Γιόχαν Μπεναλουάν και Χαβιέ Ματίγια το πρόγραμμα θεραπείας.

Στην αυριανή προπόνηση, που θα γίνει το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα συμμετάσχει και ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button