Ποδόσφαιρο

Ανδριόπουλος: «Έχει δείξει τι αξίζει ο Μάντζιος, να πάρει το πρωτάθλημα ο Άρης»

O Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Ελλάδος και Πρόεδρος των Προπονητών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Ανδριόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS».

Ο Λάμπρος Ανδριόπουλος είπε μεταξύ άλλων τι ισχύει στην περίπτωση των προπονητών που δεν έχουν πιστοποίηση επιπέδου Super League και παρ’ όλα αυτά προπονούν κανονικά, όπως στην περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία:

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για την κατάσταση που υπάρχει ανέφερε:

Ο Αθλητισμός είναι και πολιτισμός. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για αθλητές, προπονητές και όλον τον κόσμο. Το lockdown μας έχει προβληματίσει αλλά πάντα πρέπει να πάνε σύμφωνα με αυτά που λένε οι επιστήμονες. Όλα ξεκινάνε από τους δήμους, τα δημοτικά γήπεδα και οι ακαδημίες.

Για τον Γκαρσία που προπονεί ενώ δεν έχει UEFA Pro:

Ο κύριος Γκαρσία έχει αυτή τη στιγμή σε αξιολόγηση το δίπλωμα UEFA Α’ και έχει στο τιμ άλλους 2-3 προπονητές με το UEFA Pro. Αυτό η ΕΠΟ το επιτρέπει και είναι καθόλα νόμιμο, το να είναι στον πάγκο της ομάδας, παρόλο που ασκεί τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή και έχει δίπλα του συνεργάτες, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερο δίπλωμα από αυτόν.

Στα ερασιτεχνικά δεν υπάρχουν παρόμοιες περιπτώσεις, έχει αρχίσει αυτό το κομμάτι να γίνεται έλεγχος και στα τμήματα υποδομής.

Για τον Άρη:

Πιστεύω ότι ο Άρης θα συνεχίσει έτσι. Ο Άρης παίζει καλό ποδόσφαιρο και ο Άκης Μάντζιος έχει αποδείξει τι αξίζει. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το κομμάτι των συνεργατών αλλά και των παικτών.

Ο Άκης είναι καλός προπονητής, το τιμ του επίσης και μακάρι να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Άρης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button