Μπάσκετ

Ανγκόλα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα στην καρδιά, θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ»

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Μπράιαν Ανγκόλα ξεκαθάρισε πως το μικρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει οφείλετε στις επιπτώσεις του κορονοϊού ενώ τόνισε πως θα επιστρέψει σύντομα πιο δυνατός από ποτέ.

Ο Μπράιαν Ανγκόλα πήρε θέση για το μικρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter τονίζοντας πως πρόκειται για κάποιες επιπτώσεις από τον κορονοϊό. Επιπλέον ο Κολομβιανός αθλητής της ΑΕΚ επισήμανε πως δεν έχει κάποιο καρδιακό πρόβλημα και πως θα επιστρέψει άμεσα πιο δυνατός από ποτέ στις υποχρεώσεις της Ένωσης.

“Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας, εκτιμώ το ενδιαφέρον. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω κάποιο καρδιακό πρόβλημα. Πρόκειται για επιπτώσεις από τον κορονοϊό και είναι φυσιολογικό. Πρέπει να μείνω εκτός μέχρι να περάσει και να επιστρέψουν όλα στο φυσιολογικό. Τίποτα παραπάνω από επιπτώσεις του κορονοϊού. Θέλω παρακαλώ να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Με τις προσευχές σας και τη βοήθεια του Θεού θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Σας ευχαριστώ, ο Θεός να σας έχει καλά”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button