Ποδόσφαιρο

Αναχώρηση με αισιοδοξία!

Στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον Άρη, που σήμερα (08.30) θα ταξιδέψει για το Τελ Αβίβ, ενόψει της αυριανής (04/08, 20.00) αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς.

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την εν Ελλάδι προετοιμασία τους με τη χθεσινή προπόνηση και ετοιμάζονται για την αναχώρησή τους με προορισμό το Ισραήλ. Ουσιαστικά δεν ανακοινώθηκε αποστολή από τον Χερμάν Μπούργος, με το πιθανότερο σενάριο να θέλει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να ταξιδεύουν για το Τελ Αβίβ.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Χερμάν Μπούργος και ενός ποδοσφαιριστή είναι προγραμματισμένη για τις 18:30. Λίγα λεπτά αργότερα (19.00) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αγώνα της Πέμπτης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ για το σημερινό πρόγραμμα:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας, German Burgos και ενός ποδοσφαιριστή θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη, στις 18:30, ενώ η προπόνηση που θα ακολουθήσει στο «Bloomfield Stadium» θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα είναι ανοικτή στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button