Ποδόσφαιρο

Αναφορά σε συνέντευξη του έκανε παίκτης του Βόλου για την υπόθεση Ξάνθης – ΠΑΟΚ

Ο Ίκερ Γκουαροτσένα, παίκτης του Βόλου, μίλησε στην Ισπανίκή εφημερίδα «El Correo» για τη διακοπή στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά αίσθηση προκαλούν οι αναφορές του στην υπόθεση Ξάνθης – ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός επιθετικός:

«Έχουν ακυρωθεί οι προπονήσεις. Υπήρξε μια δίκη που εκκρεμεί επειδή ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης – ο άνθρωπος που πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο με ένα πιστόλι στο χέρι – αγόρασε την Ξάνθη και δεν μπορείς να έχεις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα.

Τους αφαίρεσαν 12 και 7 βαθμούς, αντίστοιχα. Όλα αυτά έγιναν πριν από τον κορονοϊό»

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος σημείωσε: «Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει πρωτάθλημα, πόσο καιρό θα πρέπει να μείνουμε. Έχουμε αμφιβολίες. Έχουμε πάντως πληρωθεί μέχρι σήμερα, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον.

Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε (σ. Ισπανία). Μας έχουν ενημερώσει πως αν κάποιος φύγει, δεν μπορεί να επιστρέψει και θα πρέπει να αποδεχτεί τις συνέπειες. Από αυτό που βλέπω στην τηλεόραση, είμαι ακόμα καλύτερα εδώ από εκεί. Δεν ξέρω».

Ο Ίκερ Γκουαροτσένα ήρθε στην πατρίδα μας τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και περιμένει κι αυτός με τη σειρά του τις εξελίξεις, έχοντας φυσικά τη δική του αγωνία για τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα του, την Ισπανία. Αίσθηση προκαλεί ότι δεν υπήρξε μέχρι στιγμής κάποια γνωστή αντίδραση της ΠΑΕ Βόλος στις φερόμενες δηλώσεις του παίκτη της.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button