Μπάσκετ

Ανανεώνει με το Λαύριο ο Γερομιχαλός

Το Λαύριο ξεκινάει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πέτρο Γερομιχαλό για νέο συμβόλαιο.

Η φετινή σεζόν θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί πετυχημένη για το Λαύριο. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής κατά τη διάρκεια της σεζόν, φτάνοντας μέχρι και την έκτη θέση της βαθμολογίας.

Στην Λαυρεωτική θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, έχοντας ως σλόγκαν το «συνταγή που πετυχαίνει, δεν αλλάζει». Έτσι, θα κινηθούν στο ίδιο μοτίβο με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Χρήστος Σερέλης και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους, χωρίς τον Μιχάλη Λούντζη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα. Στα πλάνα αυτά, όμως, σημαντικό ρόλο θα έχει ο Πέτρος Γερομιχαλός.

Ο Έλληνας φόργουορντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ομάδα του Λαυρίου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να ανανέωση της συνεργασίας τους. Άλλωστε, τόσο το Λαύριο, όσο και ο Γερομιχαλός ήταν ικανοποιημένοι από την συνεργασία τους και έτσι όλα δείχνουν πως το deal είναι προ των πυλών.

Έτσι, το Λαύριο ετοιμάζεται για το «χτίσιμο» της ομάδας της νέας σεζόν, διατηρώντας στις τάξεις του έναν παίκτη που συνέβαλε στην εξαιρετική πορεία της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button