Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ για την υπόθεση Καρυπίδη με δημοσιογράφους

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης Θόδωρου Καρυπίδη με δημοσιογράφους.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ είναι σταθερά αντίθετο σε κάθε απόπειρα να στοχοποιούνται δημοσιογράφοι επειδή το αποτέλεσμα του έργου τους δεν είναι αρεστό σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή σχήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΣΗΕΜ-Θ παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά την ανάρτηση σχολίων στα social media από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θόδωρο Καρυπίδη, κατά των δημοσιογράφων Βασίλη Μάστορα και Δημήτρη Κανελλάκη.

Οι συνάδελφοι, μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσουν την επίθεση εναντίον της επαγγελματικής υπόστασής τους, και η ΕΣΗΕΜ-Θ θα συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στην προσπάθειά τους.

Το ΔΣ της Ένωσης ήδη έστειλε επιστολή στον Αθλητικό Εισαγγελέα και το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι οι ενέργειές τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, επειδή αφορούν ζήτημα αρχής για το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button