Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση-Βόμβα: Θα αποκλειστουν από τις εγχώριες διοργανώσεις για τις ομάδες της κλειστής λίγκας!

Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο υπάρχουν αλυσιδωτές αντιδράσεις! Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της είδησης οτι κάποιες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδιάζουν την δική τους κλειστή Λίγκα μακριά από το… νέο Champions League που η UEFA ετοιμάζει, έσκασε ανακοίνωση-βόμβα.

Σε κοινή δήλωση της των ομοσπονδιών της Ιταλίας, Αγγλίας και της Ισπανίας αλλά και τις UEFA γίνεται γνωστό πως όσες ομάδες επιλέξουν να συμμετέχουν στην κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα (και εφόσον φυσικά δημιουργηθεί τελικά αυτή), τότε θα αποκλειστούν από τις εγχώριες διοργανώσεις. Υπάρχει παράλληλα, η σημείωση με… ευχαριστίες προς γερμανικές και γαλλικές ομάδες που στηρίζουν το νέο Champions League, ενώ η ανακοίνωση καταλήγει «ως εδώ» σχετικά με τα σχέδια των ευρωπαϊκών συλλόγων.
Την ίδια ώρα, όπως γίνεται γνωστό εφόσον δεν κάνουν πίσω οι ομάδες και προχωρήσουν στη δημιουργία μιας κλειστής ευρωπαϊκής Λίγκας, τότε κινδυνεύουν οι ποδοσφαιριστές να τους απαγορευτεί η συμμετοχή στις εθνικές τους ομάδες και στο Μουντιάλ και στο Euro!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button