Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση από SUPER 3 για τα εισιτήρια με Boca

Ο SUPER 3 ανακοινώνει ότι παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια του μεγάλου φιλικού αγώνα με την Μπόκα.

Η εικόνα στις 5.8.2009 είναι χαραγμένη στο μυαλό όλων μας…. Στόχος δικός μας να κάνουμε κάτι το οποίο θα ξεπεράσει εκείνη την μαγική βραδιά.

Θα πρέπει άπαντες να καταλάβουμε ότι δεν πάμε για κανένα άλλο λόγο στο γήπεδο παρα μόνο επειδή είμαστε άρρωστοι και αγαπάμε αυτήν την ομάδα παθολογικά… Ούτε πανηγύρια ούτε γιορτές ούτε τίποτα. Εμείς απλά θα πάμε γήπεδο επειδή παίζει ο ΑΡΗΣ και απλά θα κάνουμε ξανά όλη την υφήλιο να ασχοληθεί με την πάρτη μας σε εποχές σκοτεινές για τον σύλλογο.

Ας είναι λοιπόν αυτή η αρχή όπου επιτέλους αυτό το δύσβατο μονοπάτι θα φωτίσει. Και μόνο το γεγονός ότι ομάδα με διηπειρωτικες κατακτήσεις θα κάνει υπερατλαντικό ταξίδι για να έρθει να παίξει με τον ΑΡΗ και στα καπάκια να γυρίσει πίσω θα πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις.

Ότι μάγκες αυτοί μας σέβονται….

Ας σεβαστούμε λοιπόν και εμείς τον εαυτό μας… ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ… Το Χαριλάου Θα είναι κολαστήριο γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Μόνο ενωμένος ο σύλλογος θα μπορέσει να συνέλθει….

Ώρα κάποιοι να το καταλάβετε.

Εισιτήρια στο σύνδεσμο θα υπάρχουν καθημερινά μετά τις 20:00 για τις θύρες 2, 3,7,9 στις τιμές που έχουν ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

Όσοι πάρουν από τους συνδέσμους εισιτήρια για την ΘΥΡΑ 3 θα υπάρχει και λαχνός των 2 ευρώ ο οποίος θα πηγαίνει για την στέγαση του συνδέσμου (ναι… η μπυραρία σύντομα θα είναι ελεύθερη προς χρήση ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ).

Οποίος αδερφός δεν πάρει από τον σύνδεσμο η τιμή είναι κανονικά στα 10 ευρώ.

ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

30 ΧΡΟΝΙΑ SUPER 3

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button