ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε φιλικό με τον Άρη η ΚΑΕ Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τα φιλικά που θα δώσει στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν και ένα από αυτά θα είναι εναντίον του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κυανέρυθρης ΚΑΕ:

“Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν έχει αρχίσει με προπονήσεις στο “Σοφία Μπεφόν“ και η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει προγραμματίσει πέντε φιλικά, στα οποία ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Λίβανος θα έχει τη δυνατότητα να τη μοντάρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου με τον Αμύντα και θα είναι προπονητικού χαρακτήρα, ενώ στη συνέχεια ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά-θεσμός της πόλης, τα “Μαυροσκούφεια” στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα αντιμετωπίσει στις 14 Σεπτεμβρίου τον ΠΑΟΚ και στις 15 Σεπτεμβρίου τον Άρη αντίστοιχα.

Ακολουθεί το φιλικό με το Λαύριο στις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 21 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί το φιλικό με το Alexandria Sport Club”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:

10/9: Αμύντας*
14/9: ΠΑΟΚ (“Μαυροσκούφεια”)
15/9: Αρης (“Μαυροσκούφεια”)
18/9: Λαύριο
21/9: Alexandria Sport Club
*Το συγκεκριμένο φιλικό θα είναι προπονητικού χαρακτήρα

Ετικέτες

Βασίλης Παπαργυρίου

Αγγλικά, Ισπανικά, πτυχία, μεταπτυχιακά αλλά πάνω από όλα η αγάπη για τον Άρη, το γράψιμο και το ποδόσφαιρο. Στην οικογένεια του Yellow Radio FM 92.8 βρήκα ό,τι έψαχνα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close