Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε τον ταλαντούχο Ρεϊνιέρ η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του νεαρού Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Ρεϊνιέρ Ζεσούς από τη Φλαμένγκο έναντι του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ

Η Βασίλισσα, συνεχίζοντας την στρατηγική της απόκτησης νεαρών ταλέντων από την Βραζιλία, τρίτωσε το… καλό ( όπως και με τις περιπτώσεις των Βινίσιους και Ροντρίγκο ) με τον 18χρονο μεσοεπιθετικό, μια ημέρα μετά την ενηλικίωσή του (19/01).

Ο Ρεϊνιέρ, τον οποίο στην Βραζιλία αποκαλούν «νέο Κακά» λόγω του στιλ που έχει και της θέσης που αγωνίζεται, θα ενσωματωθεί στην Ρεάλ μόλις ολοκληρώσει την συμμετοχή του στο Προολυμπιακό τουρνουά με την «Σελεσάο». Πάντως, η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας δεν ήταν η μοναδική που τον είχε στην ατζέντα της, καθώς ο 18χρονος βρισκόταν μεταξύ άλλων στα ραντάρ των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι.

Εκείνος, όμως, που τελικά κατάφερε να τον αποκτήσει ήταν ο σύλλογος της Μαδρίτης, και σε πρώτη φάση ο Ρεϊνιέρ θα ενσωματωθεί στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, την Καστίγια, αφού δεν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις μη κοινοτικών στην πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος, υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2026 και η απόκτησή του αναμένεται να φτάσει τα τριάντα εκατομμύρια ευρώ.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button