Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε την κορυφαία 23άδα του φετινού Champions League η UEFA (photo)

Στις επιλογές της UEFA για την κορυφαία αποστολή στο φετινό Champions League η Τσέλσι σάρωσε, από τους 23 παίκτες οι επτά να ανήκουν στο ρόστερ της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Τη σκυτάλη από τον Φρανκ Λάμπαρντ την πήρε ο Τόμας Τούχελ μεσούσης της σεζόν και πέτυχε ένα μίνι θαύμα αφού οδήγησε στην κατάκτηση του Champions League την Τσέλσι για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από το 2011.

Οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο, Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι υποτάχτηκαν κατά σειρά στους μπλε μετά τη φάση των ομίλων και όπως ήταν λογικό, η UEFA βρήκε έναν τρόπο ακόμα να επιβραβεύσει τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης.

Αυτό το έκανε μέσω της ανάδειξης της κορυφαίας 23άδας στο Champions League για τη σεζόν 2020-21 , με την Τσέλσι να έχει όσον αφορά στις επιλογές τη μερίδα του λέοντος, με επτά παίκτες της να συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των κορυφαίων.

Αυτοί είναι οι Μεντί, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Μάουντ και Καντέ, οι μπλε έχουν εκπροσώπους στη θέση του τερματοφύλακα και σε αυτές των αμυντικών και των μέσων αλλά όχι των επιθετικών.

Σε εκείνες τις θέσεις συναντάμε τον Λιονέλ Μέσι και τους Χάαλαντ, Εμπαπέ, Λεβαντόβσκι, Μπενζεμά και Νεϊμάρ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μένει εκτός αφού δεν είχε καλή σεζόν με την Γιουβέντους (η βέκια σινιόρα αποκλείστηκε στη φάση των “16” από την Πόρτο) και να μένει εκτός επιλογών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button