Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε μια 11αδα μεταγραφών η Δόξα Δράμας

Πάρτι μεταγραφών κάνει η Δόξα, που ανακοίνωσε 11 νέους παίκτες

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Κόντου. Ο 33χρονος Δραμινός μεσοεπιθετικός γυρνά μετά από 12 χρόνια στις «ρίζες» του και την ομάδα που αναδείχτηκε, για να αναλάβει ηγετικό ρόλο, φέρνοντας άρωμα από Σούπερ Λιγκ.

Ο Κόντος έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΠΑΣ Γιάννινα, Καστοριά, Πανσερραϊκό και μέχρι πρότινος Κέρκυρα. Αλέξανδρε, καλωσήρθες ξανά στους Μαυραετούς. Σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του σέντερ φορ, Νίκου Ιωαννίδη, ενός εκ των κορυφαίων παικτών που ανέδειξε ο νομός μας τα τελευταία χρόνια! Με καριέρα και εκτός συνόρων, παραστάσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο, Δραμινός στην καταγωγή (γεννήθηκε στη Γερμανία), στην ατζέντα πολλών ομάδων και σε γόνιμη ποδοσφαιρικά ηλικία. Μεταγραφή υψηλών προδιαγραφών, βάσει ποδοσφαιρικής χρηματιστηριακής αξίας, που εκτιμάμε πως θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα σε αρκετούς τομείς και ειδικά στο σκοράρισμα και θεωρούμε υπέρβαση για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο 25χρονος επιθετικός, που είναι διεθνής με την Ελπίδων και ξεκίνησε στις ακαδημίες του Πανδραμαϊκού, στο πλούσιο βιογραφικό του έχει παρουσία στη Σούπερ Λιγκ με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης (πρόπερσι με ενεργό ρόλο στους Αρκάδες), τις γερμανικές Χάνσα Ροστόκ και Μπορούσια Ντόρτμουντ Β΄, την ολλανδική Τσβόλε, την ουγγρική Ντιοσγκιόρ και μέχρι πρότινος τη Μαρίτιμο στην Πορτογαλία, έχοντας βεβαίως αρκετά γκολ.

Ο Ιωαννίδης είναι το… κερασάκι στην «τούρτα» ενίσχυσης, αφού δεν έβγαλε την ως τώρα προετοιμασία με τους «Μαυραετούς» (πλην ελάχιστων μεμονωμένων προπονήσεων συντήρησης ως τώρα) και έρχεται ουσιαστικά ως τελευταίος χρονικά (ίσως γίνει προσεχώς και άλλη προσθήκη, εκτός των παικτών που ήδη γυμνάζονται με την ομάδα μας και ανακοινώνονται άμεσα). Νίκο Ιωαννίδη, σε καλωσορίζουμε με χαρά στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας σου και ευχόμαστε μια χρονιά με πολλά γκολ, νίκες και πάνω απ’ όλα υγεία!»/

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη μεταγραφή του Χρήστου Ρόβα. Ο 25χρονος Σερραίος επιθετικός έρχεται στους Μαυραετούς μετά από μια διετία στον Ηρακλή, με παρουσίες σε Γ΄ Εθνική και πέρυσι Φούτμπολ Λιγκ, ενώ πρόπερσι πέτυχε 31 γκολ στην πορεία ανόδου των «κυανόλευκων».

Ο Ρόβας έχει αγωνιστεί ακόμα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Σιδηροκάστρου, Ερμή Ζωνιανών, Γιούχτα, Ιωνικό, Πανναξιακό και Κ19 Πανσερραϊκού. Χρήστο, καλωσόρισες στη Δόξα, ευχόμαστε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλά γκολ και νίκες».

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Πλέγα. Ο έμπειρος κεντρικός χαφ, που μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις στον άξονα, γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το 1997 και παρότι νεαρός σε ηλικία έχει παραστάσεις σε υψηλότερο επίπεδο, και από Σούπερ Λιγκ.

Ο Πλέγας αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Παναχαϊκή (μέχρι πρότινος), αλλά και στον Πανθρακικό, όπου συνεργάστηκε με το νυν προπονητή μας, Κώστα Ανυφαντάκη, σε επίπεδο Φούτμπολ Λιγκ. Καλωσορίζουμε τον Κώστα Πλέγα στη μεγάλη οικογένεια των Μαυραετών και ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του μέσου, Άγγελου Οικονόμου. Ο 24χρονος Κατερινιώτης κεντρικός χαφ (γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, είναι κυρίως «οκτάρι»), που απασχόλησε αρκετές ομάδες, έχει στο παλμαρέ του έχει ως σημείο αναφοράς το «παράσημο» του αρχηγού στην Κ19 του γερμανικού «κολοσσού» που λέγεται Μπάγερν Μονάχου, πριν μια πενταετία περίπου, παίρνοντας μέρος και σε προπονήσεις και φιλικά με τους «μεγάλους» των Βαυαρών, δεχόμενος εντολές από τον Πέπ Γκουαρντιόλα και δίνοντας πάσες σε παίκτες βεληνεκούς… Φρανκ Ριμπερί και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (7 χρόνια σύνολο στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν).

Ο Οικονόμου επιχειρεί επανεκκίνηση στην καριέρα του με τους Μαυραετούς, αφού την προηγούμενη διετία που ήταν στον ΟΦΗ στάθηκε άτυχος, έχοντας σοβαρό τραυματισμό πρόπερσι (στο φινάλε της σεζόν), με αποτέλεσμα να «γράψει» μόνο 8 παρουσίες πέρυσι με τους Κρητικούς, από 4 στη Σούπερ Λιγκ και το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Άγγελος Οικονόμου έχει θητεία και στη Βάλντχοφ Μανχάιμ, αλλά και τη Στουτγκάρδη Β΄, ενώ έχει χριστεί διεθνής με την ελληνική K19. Καλωσορίζουμε τον Άγγελο Οικονόμου στη Δόξα Δράμας και ευχόμαστε μια σεζόν χωρίς άλλες ατυχίες, ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ταλέντο του στην ομάδα μας».

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του μέσου, Ευθύμη Αργυρόπουλου. Ο 29χρονος Πατρινός κεντρικός χαφ έχει εμπειρία στη Φούτμπολ Λιγκ, παίζοντας μέχρι πρότινος στην Παναχαϊκή (συμπαίκτης με Πλέγα), ενώ ακόμα θήτευσε σε Παναιγιάλειο, Καλαμάτα, Πανηλειακό, Θύελλα Πατρών και Δόξα Ν. Μανωλάδας. Ευθύμη, σε καλωσορίζουμε στη Δόξα Δράμας και ευχόμαστε μια παραγωγική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς».

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του πλάγιου μεσοεπιθετικού, Γιώργου Αποστολίδη. Ο 24χρονος εξτρέμ, που ξεχωρίζει για την ταχύτητά του και καλύπτει και τις δυο πλευρές στην επίθεση, αγωνίστηκε πέρυσι στην Κέρκυρα, με 11 παρουσίες και 2 γκολ (συμπαίκτης του Κόντου), ενώ ξεχώρισε και πρόπερσι στη Φούτμπολ Λιγκ, με τη φανέλα του Κισσαμικού.
Ο Αποστολίδης έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ηρακλή, Καμπανιακό, Νίκη Βόλου, Πιερικό, Ερμιονίδα, αλλά και στην Ισπανία το 2015 (Real Aviles). Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Αποστολίδη στη Δόξα Δράμας και ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και διακρίσεις».

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του στόπερ, Χρήστου Κουκόλη. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, με καταγωγή από τη Βέροια, πέρυσι αγωνίστηκε στη Φούτμπολ Λιγκ με τον Ηρακλή (συμπαίκτης με Ρόβα), κατηγορία στην οποία έπαιξε και με Πανσερραϊκό (συμπαίκτης με Καψάλη), Αγροτικό Αστέρα, FC Σέρρες και Εθνικό Γαζώρου.

Ο Κουκόλης πρόπερσι έπαιξε στη Σούπερ Λιγκ με τη Λαμία (συμπαίκτης με Παπαργυρίου), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 της Βέροιας. Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Κουκόλη στη Δόξα Δράμας και ευχόμαστε να εκπληρώσει τους ομαδικούς και προσωπικούς του στόχους».

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Ιορδάνη Παπαργυρίου. Ο 27χρονος (γεννηθείς το 1992) αριστερός μπακ, με καταγωγή από τον Προφήτη Θεσσαλονίκης, είναι ακόμα ένας νεοαποκτηθείς παίκτης για τους Μαυραετούς που φέρνει… αύρα Σούπερ Λιγκ, έχοντας θητεία στη Λαμία την τελευταία τριετία.

Ο Παπαργυρίου, που μπορεί να παίξει και αριστερό χαφ, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ακόμα σε Καβάλα, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας (σε όλες βασικός, σε επίπεδο Φούτμπολ Λιγκ), ενώ ποδοσφαιρικά αναδείχτηκε στον Οδυσσέα Κορδελιού (πρώτες παρουσίες σε εθνικές κατηγορίες, το 2013). Καλωσορίζουμε τον Ιορδάνη στη Δράμα και ευχόμαστε ο,τι επιθυμεί να το υλοποιήσει με τη φανέλα της Δόξας».

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του στόπερ, Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός (ύψους 1.84), που θα συνθέσει το καρέ των στόπερ με τους Καψάλη, Κουκόλη και Ενγκόνγκα, έπαιξε στη Φούτμπολ Λιγκ με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ενώ από το 2015 είχε ενεργό ρόλο στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ (έχει κάνει προετοιμασία και με τους «μεγάλους»), με ενεργό ρόλο στην Κ19 της Ένωσης.

Καλωσορίζουμε τον Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη στη Δόξα Δράμας, ευχόμενοι υγεία και επιτυχίες».

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Αναστασίου. Ο 23χρονος Αθηναίος αριστερός μπακ (γεννηθείς στο Μαρούσι τοι 1996) αγωνιζόταν πέρυσι στην Κέρκυρα, έχοντας συμπαίκτες τους Κόντο-Αποστολίδη, ενώ παλιότερα έπαιξε σε Αχαρναϊκό (επίσης Φούτμπολ Λιγκ), Κ20 ΠΑΟΚ και Σούρμενα. Ο Αναστασίου αναμένεται να συνθέσει ανταγωνιστικό δίδυμο στα αριστερά της άμυνας με τον Παπαργυρίου.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Αναστασίου στη Δόξα Δράμας και ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλές διακρίσεις».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button