Ποδόσφαιρο

Αναδιάρθρωση: Παρέμβαση οκτώ ομάδων υπέρ της ΕΠΟ στο Διαιτητικό Δικαστήριο!

Φουντώνει η… μάχη για την αναδιάρθρωση στην Super League 2 και την Football League, που έχει μεταφερθεί στο «γήπεδο» του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο θα συνεδριάσει την Δευτέρα στις 17:00.

Τρεις ομάδες, τα Χανιά, η Κασσιόπη και ο Απόλλωνας Πόντου έχουν προσφύγει κατά των αποφάσεων της ΕΠΟ κατά περίπτωση, ενώ στον αντίποδα επτά ομάδες της Football League, αυτές που τερμάτισαν από την δεύτερη έως την όγδοη θέση (μεταξύ αυτών και ο Διαγόρας) και βάσει της απόφασης της ΕΠΟ προβιβάζονται στην S.L.2, έκαναν πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της Ομοσπονδίας.


Υπενθυμίζεται ότι η EΠΟ αποφάσισε να αυξηθούν οι ομάδες της S.L.2 από 12, που ήταν την περσινή σεζόν, σε 18 και αντίστοιχα στην F.L. από 14 να αυξηθούν σε 16. Η αύξηση των ομάδων στην S.L.2, σύμφωνα με την απόφαση, θα γίνει ως εξής: Θα υποβιβαστούν Κασσιόπη και Καλαμαριά και θα ανέβουν οι οκτώ πρώτες από την Football League. Παράλληλα όσον αφορά την Football League η ΕΠΟ αποφάσισε να στείλει επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη και να ζητείται η κατάργησή της.
Αν αποφασίσει ο υφυπουργός Αθλητισμού να καταργήσει την Football League, τότε η Super League 2 θα διεξαχθεί στην επόμενη αγωνιστική περίοδο σε δύο ομίλους με την συμμετοχή των ομάδων της F.L. στο πρωτάθλημα της S.L.2.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:
«1.Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ‘’ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ- Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία’’ και τον διακριτικό τίτλο ‘’ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ’’ Κ Α Τ Α του Ν.Π.Ι.Δ., Τριτοβάθμιου Σωματείου ,μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ” (ΕΠΟ) και ΚΑΤΑ της με αριθμό 41/19 Αυγούστου 2020, Αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ως προς το σκέλος αυτής, που αποφασίστηκε ‘’Το επόμενο Πρωτάθλημα της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 , να διεξαχθεί με 18 Ομάδες … και προβιβάζονται οκτώ πρώτες Ομάδες από την Football League’’.


2.Παρέμβαση των 1) ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 2)ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 3)ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 4) ΠΑΕ ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1905 5)ΠΑΕ ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1970 6)ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 7)ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 8)ΠΑΕ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 ΥΠΕΡ του ΝΠΙΔ Τριτοβάθμιου Σωματείου με την επωνυμία ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ’’ και ΥΠΕΡ της με αριθμό 41/19.08.2020 αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ως προς το σκέλος αυτής που αποφασίστηκε ‘’Το επόμενο Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 ,αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, να διεξαχθεί με 18 ομάδες…. Και προβιβάζονται οι οκτώ πρώτες ομάδες από την FOOTBALL LEAGUE’’ KATA της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία ‘’ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΠΑΕ’’.


3.Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ‘’ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ’’ ΚΑΤΑ 1) Της υπ΄αριθμ. 41/19.08.2020 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και 2) της ΕΠΟ.
4.Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ‘’ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ’’ ΚΑΤΑ 1) Της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και 2)Της υπ΄αριθμ. 41/19.08.2020 αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button