Ποδόσφαιρο

Αναγνωστόπουλος: “Θέλω να δουλεύω όσο πιο σκληρά γίνεται, Εδώ φαίνεται η δύναμη του λαού του Άρη. Αντί να πάει για μπάνιο ήρθε στο βουνό να δει το φιλικό”.

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, μίλησε από τα Τρία-Πέντε Πηγάδια για την προετοιμασία του Άρη, αλλά και το χθεσινό φιλικό με την Βέροια.

«Συμπληρώσαμε μία εβδομάδα παρουσίας εδώ, οι προπονήσεις είναι ασταμάτητες, η δουλειά όλων είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη. Αυτή η περίοδος είναι η πιο σκληρή για τον ποδοσφαιριστή. Εχθές δώσαμε ένα φιλικό, η ομάδα έδειξε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι. Ο  αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε να παίξουμε ανοιχτό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, το παιχνίδι πήγε περισσότερο στην δύναμη και δεν προσφέρονταν για την δημιουργία φάσεων. Το στοιχείο είναι θετικό από το χθεσινό ματς, εμείς δεν κοιτάμε τα αποτελέσματα στα φιλικά, απλά θέλουμε μέρα με την ημέρα να βελτιωνόμαστε», είπε αρχικά ο νεαρός τερματοφύλακας για να συνεχίσει:

«Εγώ ξεκινάω κάθε φορά με την ίδια φιλοσοφία. Θέλω να δουλεύω όσο πιο σκληρά γίνεται. Για μένα κάθε χρονιά είναι ίδια, προπονούμαι με όσο πιο σκληρό τρόπο γίνεται για να έχω σε καλή κατάσταση το σώμα μου και ανά πάσα στιγμή να  μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Η διαφορά νοοτροπίας σε σχέση με πέρσι είναι μεγάλη κι εμφανης. Είτε αυτό λέγεται οργάνωση, είτε προπονήσεις. Έχει μπει μια οργάνωση και είναι πολύς σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές αυτό, γιατί είναι αφοσιωμένοι 100% στο έργο τους».

Για τον κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο, χθες: «Εδώ φαίνεται η δύναμη του λαού του Άρη. Αντί να πάει για μπάνιο ήρθε στο βουνό να δει το φιλικό. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον κόσμο περισσότερο κοντά μας. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος  και έχει δίκιο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε στο γήπεδο με πράξεις και όχι με λόγια».

Για τη θέση του: «Η δουλειά που γίνεται ξεκινάει από τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον Αντώνη Λυκούρη και θέλω να τον ευχαριστήσω γι’ αυτό. Πέρυσι ήταν ο Σωκράτης με τον οποίο είχα πολύ καλή συνεργασία, φέτος ο Καντιμοίρης με τον οποίο επίσης έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Δεν με νοιάζει ποιος είναι μπροστά ή πίσω μου, εγώ θέλω να είμαι έτοιμος 100% ανά πάσα στιγμή να υπερασπιστώ την εστία του Άρη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button