Ποδόσφαιρο

Αλλαξε γνώμη και θέλει να παραμείνει στην Μπάγερν μέχρι τα 37 του ο Λεβαντόφσκι!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου, πλέον είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025, όταν δηλαδή θα είναι 37 ετών!

Το συμβόλαιο του Πολωνού στράικερ με τους Βαυαρούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Πριν από μερικούς μήνες, ο Λεβαντόφσκι φέρεται να ζήτησε την αποχώρησή του από την Μπάγερν θέλοντας να ζήσει νέες εμπειρίες στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Bild» ο 33χρονος άσος έχει αλλάξει πλέον γνώμη και επιθυμεί την παραμονή του στο Μόναχο, μέχρι να… γεράσει. Το γερμανικό δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο Λεβαντόφσκι αρχίζει κι εκτιμά ξανά την εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπό του.

Κι έτσι με δεδομένη τη γενναία αύξηση στις απολαβές του σε περίπτωση ανανέωσης, βρίσκεται κοντά στο να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στην «Αλιάντζ Αρίνα» μέχρι να φτάσει 37 ετών!

Με την Μπάγερν, ο 32χρονος Πολωνός επιθετικός έχει κατακτήσει ό,τι τρόπαιο υπάρχει, από το 2014 μέχρι σήμερα, καταρρίπτοντας παράλληλα το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button