Ποδόσφαιρο

Αλεξιάδης: «Πολύ συγκινητική η συνάντηση με τον κ. Στέλιο – Υπάρχει ενδιαφέρον για τις ακαδημίες»

Ο Πάνος Αλεξιάδης μετά την συγκινητική συνάντηση με τον κ. Στέλιο, μίλησε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press» με τους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο

Για τα όσα συζήτησε με τον κ. Στέλιο:

Δεν είπαμε πολλά, μιλήσαμε 10-15 λεπτά γιατί είχε έρθει για να πάρει το διαρκέιας. Μας σύστησε ο κ. Ζουμπούλης. Μόλις του είπε ότι είμαι ο γιός του Άλεκου συγκινήθηκε και θυμήθηκε τα παλιά. Μου είχε πει για ένα γκολ που είχε βάλει ο πατέρας μου κόντρα στον ΠΑΟΚ και χτύπησε το κεφάλι του μπροστά στην θύρα 1. Αλλά ενώ δεν μιλήσαμε πολύ είπε κάτι πολύ σημαντικό, δεν το ανέφερε στο ράδιο, ότι : «Την ομάδα πρέπει να την αγαπάς άνευ όρων». Είναι πολύ σημαντικό αυτό που είπε.

Συζητούσαμε περισσότερο για τα παλιά. Όταν βλέπεις έναν τέτοιον άνθρωπο δεν μπορείς να πεις κάτι απλά κάθεσαι και τον ακούς. Με τέτοιο πρόβλημα υγείας που έχει και δίχνει την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσει του στην ομάδα του. Μόνο σεβασμός, τίποτα άλλο!

Αυτό που μου είπε ήταν πολύ σημαντικό, το να αγαπάς την ομάδα χωρίς όρους. Είναι αρκετά συγκινητική στιγμή όταν συναντάς ανθρώπους που αγαπούν τόσο πολύ την ομάδα μας. Είναι άξιος προς μίμηση.

Για την αναφορά του κ. Στέλιου και την εποχή που «έγραψε» ο Αλεξιάδης:

Ο πατέρας μου εκφράζει μια εποχή, γιατί τον αγαπούσε ο κόσμος και ήταν από τα σπλάχνα της ομάδος. Από 11 χρονών στην ομάδα του Άρη είναι. Ήταν παίκτες τότε όπως ο Κωνσταντινίδης, ο Χρηστίδης που βγήκαν από τα μικρά της ομάδος, αγαπούσαν την ομάδα. Όλο αυτό τους έκανε αγαπητούς στον κόσμο, δέσιμο που χάθηκε όταν έγινε επαγγελματικός ο σύλλογος.

Έπαιζε ρόλο ότι από μωρά και οι οικογένειες τους ήταν Άρης, πήγαν μικρά στο Άρη και μεγαλουργήσαν. Όλα αυτά δίνουν ένα κίνητρο στον κόσμο να τους αγαπάει λίγο περισσότερο.

Για το αν θα δούμε παιδιά του συλλόγου στην πρώτη ομάδα:

Ναι. Το πιστεύω!

Πιστεύω σε ένα χρόνο τα παιδιά από τις ακαδημίες θα παίξουν στην πρώτη ομάδα. Δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και από την πρώτη ομάδα και τον Άγγελο Χαριστέα και τον Τόλη Τερζή, τους ενδιαφέρει πολύ αυτό το κομμάτι. Θέλουν να αναδειχθούν παιδιά από τις ακαδημίες.

Παίκτες της Κ19 κάνουν προπόνηση με την μεγάλη ομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και ελπίζουμε τα παιδιά αυτά να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνει η πρώτη ομάδα.

Από την αρχή της χρονιά γίνεται δουλειά στις ακαδημίες και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Όπως και στα φιλικά πήραν παιδιά της Κ19 και πιστεύω σιγά – σιγά θα μπουν όλα στην σειρά τους.

Έχουμε επαφή με το Χαριστέα, στο επόμενο διάστημα θα οργανωθεί λίγο καλύτερα. Το θέμα είναι να υπάρχει η βούληση, εγώ βλέπω ότι υπάρχει. Ο Άρης όλο αυτό το κομμάτι πρέπει να το δει πολύ ζεστά γιατί δεν είμαστε τώρα σε κατάσταση να μπορούμε να αγοράσουμε το οποιονδήποτε παίκτη.

Μπορούμε και να μεταπωλήσουμε κάποιον παίχτη και να βοηθήσουμε οικονομικά την ομάδα και να επανδρώσουμε την πρώτη ομάδα.

Για τον φετινό Άρη:

Με την πλάτη στο τοίχο είμαστε πάντα. Πιστεύω πως θέλει πίστωση χρόνου. Ήρθε καινούργιος προπονητής και θα τον βοηθήσει κατάλληλα ο Τερζής. Πρέπει έναν προπονητή να τον κρατήσουμε καιρό να δέιξει το έργο του. Μακάρι ο Ένινγκ να καταξιωθεί στον Άρη και να καταφέρει να «συμμαζέψει» τις αδυναμίες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button