Γενικά

Αλεξάντερ Ζβέρεφ: «Ο Τζόκοβιτς είναι ο GOAT»

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ρωτήθηκε ποιος είναι ο καλύτερος από τους Big-3 και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Νόβακ Τζόκοβιτς λόγω των αριθμών του.

Ξεκάθαρος ως προς το θέμα του GOAT στο τένις ήταν ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Γερμανός που ολοκλήρωσε το 2021 στο Νο3 κόσμου και με τον τίτλο του ATP Finals μίλησε στο περιοδικό Tennis Magazine για πολλά και ενδιαφέροντα αλλά και για το θέμα του GOAT.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μεταξύ των Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς επέλεξε τον Σέρβο και το αιτιολόγησε με τους αριθμούς και τα ρεκόρ του.

«Γνωρίζω πως οι περισσότεροι φαν στον κόσμο λατρεύουν τον Ρότζερ ή τον Ράφα, αλλά δεν μπορείς να τα βάλεις με τα στατιστικά. Ο Νόβακ έχει τα ίδια Slams με τους άλλους δυο, είναι στο Νο.1 του κόσμου περισσότερες εβδομάδες και τερμάτισε στο Νο.1 περισσότερες σεζόν. Έχει επίσης τα περισσότερα Masters και πολλά ρεκόρ ακόμα.

Δεν μπορείς να διαφωνήσεις με τους αριθμούς και να πεις πως ο Φέντερερ και ο Ναδάλ είναι καλύτεροι, απλά επειδή έχουν τους περισσότερους fans από μικρή ηλικία. Κάποιες φορές πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και τα ρεκόρ του Τζόκοβιτς είναι ένα γεγονός», είπε ο 24χρονος Γερμανός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button