Ποδόσφαιρο

Ακόμη και στην καραντίνα οι παίκτες σκέφτονται το Κύπελλο

Ακόμη και στην καραντίνα, οι παίκτες του Άρη έχουν στο μυαλό τους την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Σίγουρα η πανδημία του κορονοϊού και η κατάσταση της καραντίνας έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα τον τελευταίο καιρό παγκοσμίως και το ποδόσφαιρο είναι ένας από τους αθλητικούς τομείς που παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, ειδικά στην Ελλάδα που ακόμη το μέλλον του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της φετινής σεζόν είναι αβέβαιο.

Ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Μπράουν Ιντέγε η τρέχουσα κατάσταση δεν εμποδίζει εκείνον και τους συμπαίκτες του να σκέφτονται το Κύπελλο. Η κατάκτηση αυτή αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό στόχο του Άρη για την φετινή σεζόν και ο κορνοϊός έβαλε ένα «φρένο» σε αυτή την πορεία.

Οι ποδοσφαιριστές όμως δεν ξεχνούν το καθήκον τους. Γνωρίζουν πως πρέπει να παραμείνουν σπίτι και να προστατευούν οι ίδιοι αλλά και οι γύρω τους, γυμνάζονται καθημερινά και έχουν στο μυαλό τους την επιστροφή στα γήπεδα.

Όπως είπε και ο Νηγιριανός φορ «Θέλω την αίσθηση του Κυπέλλου στα χέρια μου. Όλοι παίκτες όλων των ομάδων βρίσκονται μέσα, εμείς όμως ακόμη και τώρα σκεφτόμαστε πως θα κατακτήσουμε το Κύπελλο»!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button