ΓενικάΜουσική

Ακούστε το νέο τραγούδι των Band Of Holy Joy, “When Love Is Not Enough” (Video)

Οι Band Of Holy Joy κυκλοφόρησαν ακόμη ένα εκπληκτικό μουσικό κομμάτι από το καινούριο τους άλμπουμ Dreams Take Flight.

Το Video του τραγουδιού “When Love Is Not Enough” είναι ένα όμορφο κομμάτι ταινίας, κλεμμένο και μονταρισμένο από τον Gil De Ray, μια φανταστική ιστορία αγάπης χωρίς ανταπόκριση, η αναζήτηση της ανθρώπινης επαφής, κάποτε, κάπως, κάπου…

Οι Band Of Holy Joy δημιουργήθηκαν το 1977 από τις στάχτες του πανκ συγκροτήματος Speed από τον Johny Brown στο New Cross του Λονδίνου και άρχισαν να κυκλοφορούν δίσκους με το όνομα τους τη δεκαετία του 1980. Με ευθείες παραπομπές στην εκλεκτική Folk και το Ευρωπαϊκό Cabaret, τον Jacques Brel και τον Bertold Brecht αποτελούν το Intellectual αντίστοιχο των The Pogues μαγεύοντας ακροατήρια με τα μεθυσμένα ακορντεόν τους.

Band Of Holy Joy

Οι ανθρωπιστικές τους τάσεις, οι έντονες ευαισθησίες και οι κοινωνικοπολιτικές τους ανησυχίες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της μουσικής τους.

Το 1992, συντομεύουν το όνομά τους σε Holy Joy. Αναμορφώθηκαν το 2002, με το αρχικό τους όνομα, κυκλοφορούν ένα νέο άλμπουμ που ονομάζεται Never Never Fails. Έχουν επικεντρωθεί σε άλλα μουσικά έργα κατά την περίοδο 2003-2006. Το συγκρότημα ξεκίνησε να παίζει ζωντανά το 2007 και έκτοτε κυκλοφόρησε μια σειρά άλμπουμ με το πιο πρόσφατο Dreams Take Flight.

Το όνειρο του Johny Brown ήταν: “…να δημιουργήσω κάτι απ’το τίποτα, λίγη μαγεία, να εμπνεύσω και να εμπνευστώ, να έχω την ευκαιρία να προσπαθήσω να συγκινήσω μια χούφτα ανθρώπους…” και ευτυχώς για μας το έχει πετύχει!

Band Of Holy Joy

Η μπάντα σήμερα αποτελείται από τους Johny Brown (φωνητικά), James Stephen Finn (κιθάρα), Peter Smith (πλήκτρα), Daryl Holley (τύμπανα), Brenno Balbino (μπάσο), Inga Tillere (σχεδιασμός εικόνων).

“When love is not enough, I will go on loving you, because love is all we’ve got right now, and this love is all we can do…”

“Όταν η αγάπη δεν είναι αρκετή, θα συνεχίσω να σε αγαπώ, γιατί η αγάπη είναι ότι έχουμε τώρα, κι αυτή η αγάπη είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε…”

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button