ΓενικάΜουσική

Ακούστε το νέο τραγούδι από τα Υπόγεια Ρεύματα: “Το Σκ@τό του Φιδιού” (video)

Τα Υπόγεια Ρεύματα μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι και το αφιερώνουν σε “όλους τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά με την στάση ζωής και την αξιοπρέπεια τους υπέρ της ανθρωπιάς…”

Τα Υπόγεια Ρεύματα είναι μια Ελληνική ροκ μπάντα που έχει επιλέξει να ζήσει εκτός των διαφόρων κυκλωμάτων δηλώνοντας “υπηρέτες της μουσικής” και αποδεικνύοντας το για παραπάνω από δύο δεκαετίες.

Πιστοί στις αξίες τους όλα αυτά τα χρόνια “χρησιμοποιούν” την τέχνη τους για να διαμαρτυρηθούν, να αντιδράσουν, να μας εκφράσουν τους προβληματισμούς και τα συναισθήματα τους, χωρίς παζάρια και συμβιβασμούς με το σύστημα και την εξουσία.

Υπόγεια Ρεύματα

Αυτό κάνουν και τώρα με το καινούριο τους μουσικό κομμάτι με τίτλο “Το Σκ@τό του Φιδιού” και μάλιστα το συνοδεύουν και με το παρακάτω μήνυμα που ανάρτησαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook.

“Τις ημέρες που τελειώναμε τις ηχογραφήσεις του επερχόμενου δίσκου μας ολοκληρωνόταν η δίκη της χ.α. και μάθαμε την ημερομηνία ανακοίνωσης της απόφασης. Ελπίζουμε να καταδικαστούν για τα εγκλήματά τους οριστικά, αμετάκλητα και ξεκάθαρα.

Αφιερώνουμε αυτό το κομμάτι σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά με την στάση ζωής και την αξιοπρέπεια τους υπέρ της ανθρωπιάς.

Στις σκοτεινές εποχές, που δυστυχώς βρισκόμαστε παγκοσμίως, ανησυχούμε ιδιαίτερα για τον φασισμό της εξουσίας αλλά και της διπλανής πόρτας, για το μίσος από και προς όλες τις κατευθύνσεις που φυτρώνει παντού και μολύνει τον ιστό της κοινωνίας, από τους πολεμοχαρείς πλανητάρχες μέχρι τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού που κακοποιείται ένα παιδί.

Ας μην ξεχάσουμε να μιλάμε με τους ανθρώπους γύρω μας, να επικοινωνούμε και να ζούμε μαζί. Ας διατηρήσουμε την τρυφερότητα και την ομορφιά της ζωής
Αυτή είναι η δική μας δουλειά.”

Υπόγεια Ρεύματα, Οκτώβριος 2020

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com