ΕρασιτέχνηςΜπάσκετ

Ακαδημία Μπάσκετ: Έλα κι εσύ στη μεγάλη οικογένεια του ARIS Elite Basketball Program!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει: Ο Α.Σ. Άρης και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Μπάσκετ του συλλόγου μας για τη σεζόν 2022-23.

Η ανάδειξη παικτών είναι προτεραιότητα του Α.Σ. και της Ακαδημίας. Βαδίζοντας σ’ αυτό το μονοπάτι, καλούμε τους εκκολαπτόμενους καλαθοσφαιριστές να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ στην ομάδα που μεγαλούργησε σε Ελλάδα και Ευρώπη και ένωσε όλους τους Έλληνες.

Έχοντας ένα έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο, το ARIS Elite Basketball Program δεσμεύεται για τη σωστή εκμάθηση των βασικών του αθλήματος, αλλά και τη γαλούχηση των νεαρών αθλητών αναφορικά με τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν εντός κι εκτός παρκέ.

Η Ακαδημία του Άρη παραδοσιακά «παράγει» παίκτες και τροφοδοτεί την ανδρική ομάδα. Είναι πολύ χαρακτηριστικά τα ονόματα των Αλεξάντερ Βεζένκοφ, Λευτέρη Μποχωρίδη, Κώστα Παπανικολάου, Λίνου Χρυσικόπουλου, Δημήτρη Φλιώνη, αλλά και τα πιο πρόσφατα των Όμηρου Νετζήπογλου, Γιάννη Σιδηροηλία. «Πίσω τους» έρχεται ακόμα μία καλή «φουρνιά».

Με την εγγραφή στο ARIS Elite Basketball Program βάζεις τις βάσεις για να ακολουθήσεις τον σωστό δρόμο αναφορικά με το μπάσκετ και να αποτελέσεις κι εσύ κομμάτι του Αυτοκράτορα.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 6971 568478.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button