Μπάσκετ

Γ.Γ. ΑΣ Άρης: «Η κατάσταση στο μπάσκετ είναι δραματική και οριακή, δεν περισσεύει κανενός βοήθεια»

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο γενικός γραμματέας του ΑΣ Άρης, Γιώργος Αιγίδης, μίλησε άκρως ρεαλιστικά για τα προβλήματα και τις ανάγκες του τμήματος μπάσκετ και τους τρόπους που επιζητούν στον Ερασιτέχνη τη λύση στα προβλήματα της ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε στους Δημήτρη Οσσανλή & Χρήστο Γκάλη στο Yellow Radio 92.8:

Για τις δύσκολες στιγμές του μπασκετικού Άρη:

«Πολύ δύσκολες στιγμές, δυστυχώς έχουμε φτάσει σε πολύ οριακά δεδομένα και τώρα «τρέχουμε».

Για το Δ.Σ. του ΑΣ και τις αποφάσεις που πάρθηκαν:

«Δυστυχώς είμαστε στο μείον και όχι στο μηδέν. Χρειάζεται συσπείρωση και να μη κοιτάμε θέση και ούτε προσωπικά δεδομένα. Η ναυαρχίδα του συλλόγου μας χρειάζεται. Χρειάζεται άτομα εντός κι εκτός Ελλάδος.

Στο δ.σ. μιλήσαμε για διάφορα θέματα του τμήματος και εννοείται το πιο βασικό ήταν αυτό του μπάσκετ. Αποφασίσαμε μια σειρά μέτρων, παρόμοιο με αυτό που ξεκίνησε ο κ. Καρυπίδης για την Κυριακή.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σε πολλούς φιλάθλους του Άρη μας κράτησε ψηλά η ναυαρχίδα του συλλόγου. Έκλειναν θέατρα και τηλεοράσεις τις Πέμπτες, μη το ξεχνάμε αυτό».

Για το αν υπάρχει βοήθεια από τον κόσμο:

«Όλοι έχουμε δραστηριοποιηθεί. Έχουμε μιλήσει με φίλους, παλιότερα στελέχη, άτομα που ήταν πάντα στο πλευρό του συλλόγου. Δεν θα σχολιάσουμε τι και γιατί, αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τη ναυαρχίδα του συλλόγου».

Αν αληθεύει ότι είναι σε επικοινωνία με επιχειρηματίες Αρειανούς:

«Ναι, γι’ αυτό είπαμε ο καθένας με τις δυνατότητες του. Ούτε ένα ευρώ περισσεύει. Αν κάποιος μπορεί να δώσει έστω ένα ευρώ είναι καλοδεχούμενο. Είναι οριακά τα πράγματα και δεν μπορούμε να πούμε ποιος και γιατί. Εμείς καλούμε κάθε Αρειανό από όλον τον κόσμο να βοηθήσει. Βοήθεια είναι και η παρουσία στο γήπεδο. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Μπορεί κάποιος να μη μπορεί να βοηθήσει με χρήματα, αλλά αν έρθει στο γήπεδο, στο Αλεξάνδρειο, η βοήθεια θα είναι σημαντική».

Για το πώς θα γίνει η προσέγγιση των υποψηφίων:

«Ξεκινάμε με προσωπική επικοινωνία. Συντονίζονται όλα από τον Αρβανίτη. Έχει κάνει πολλά για το σύλλογο και το μπάσκετ. Προσπαθούμε επικοινωνήσουμε με τους πάντες, δεν περισσεύει κανείς».

Για την πίεση χρόνου:

«Πρέπει να γίνει άμεσα, πολύ άμεσα. Αρχής γενομένης την Κυριακή να βοηθήσει ο κόσμος. Και στη viva για να μπορέσουν να βοηθήσουν όλοι εύκολα και απλά από όπου κι αν βρίσκονται. Οι στιγμές είναι δραματικές, δεν θέλω να το λέω έτσι. Είναι οριακά τα πράγματα».

Για το αν έχουν γνώση για τα πράγματα που επείγουν:

«Ας μη μπούμε σε λεπτομέρειες, προσπαθούμε με συνεργασία να βοηθήσουμε την κατάσταση όπως πρέπει, είναι ανοιχτά τα μέτωπα. Θα ιεραρχηθούν και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις».

Αν είναι αισιόδοξος ώστε να υπάρξει ανακούφιση έστω προσωρινά:

«Παρά την απογοήτευση του κόσμου, είναι ήρωας, έχει περάσει πολλά. Τα μηνύματα είναι θετικά, θα μετατραπεί σε βοήθεια αυτό».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button