Ποδόσφαιρο

ΑΕΛ: «Θα καταγγείλουμε τους ανθρώπους της ΕΠΟ»

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ έκανε λόγο για δικαίωσή της μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας να τιμωρήσει Δημητρίου, Τζαφέρη, Μπάρτζη και Σαράκη, ενώ προανήγγειλε καταγγελία εναντίον του Ιάκωβου Φιλιππούση, στην ίδια Επιτροπή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«1. Η απόλυτη ηθική δικαίωση για την ΑΕΛ και τον Πρόεδρο της κ. Αλέξιο Κούγια ήταν η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας που τιμώρησε με έκπτωση από το αξίωμα τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Αστέριο Αντώνιο, τον Ταμία Κλέαρχος Τζαφέρη, αλλά και ουσιαστικά τον προϊστάμενο της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ Νίκο Μπάρτζη και τον διευθυντή της υπηρεσίας Αδειοδοτήσεων και νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ Βασίλη Σαράκη για την σκανδαλώδη απόφαση τους, κατόπιν παράνομης εισηγήσεως των δύο δικηγόρων, να αδειοδοτήσουν 11 ΠΑΕ της Super League 2 και να τους επιτρέψουν να κάνουν μεταγραφές αλλοιώνοντας το πρωτάθλημα της Super League 2.

Την τιμωρία των δύο δικηγόρων η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ παρέπεμψε στο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

2. Δεκτή έγινε η έφεση της ΑΕΛ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και έτσι εξαφανίσθηκε το εξοντωτικό πρόστιμο των 11.000€ το οποίο είχε επιβάλλει, μετά από παράνομη άσκηση πειθαρχικής διώξεως, οι ποδοσφαιρικοί Εισαγγελείς μετά από εισήγηση του Ιάκωβου Φιλιππούση, στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, δικαιώνοντας της ΑΕΛ και τον πρόεδρο της, οι οποίοι κατήγγειλαν διωγμό της ΑΕΛ και του κ. Κούγια, ώστε να μην αναδεικνύει τις παρανομίες που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για αυτές τις συμπεριφορές των ποδοσφαιρικών Εισαγγελέων και των πειθαρχικών δικαστών ο κ. Κούγιας και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα υποβάλλουν αναφορά στην Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά θα καταγγείλουν και τον Ιάκωβο Φιλιππούση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Σημειωτέον ότι ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ εκκρεμεί η εκδίκαση αλλά και αποφάσεις άλλων αυτού του είδους παράνομων διώξεων.

3. H ΑΕΛ για οικονομικούς λόγους που αφορούν την επιβίωση της έλυσε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον διεθνή Κενυάτη ποδοσφαιριστή Οmar Abud.

Στον Οmar Abud ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην ποδοσφαιρική του και στην οικογενειακή του ζωή, γιατί είναι ένα θαυμάσιο παιδί τον οποίο αγαπήσαμε όλοι και τον περιμένουμε σύντομα να είναι πάλι μέλος της οικογένειάς μας.

Αύριο θα δημοσιοποιήσουμε το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε στον Πρόεδρο κ. Αλέξιο Κούγια».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button