Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Την ευθύνη ανέλαβε ο Μάνταλος για την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο

Έξαλλος με τους οπαδούς ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έφτασαν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό για να μιλήσουν στους παίκτες και ο Πέτρος Μάνταλος πήρε την ευθύνη για το συμβάν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την επίσκεψή του στο ξενοδοχείο της αποστολής μέσα στα πολλά που είπε στους παίκτες της ΑΕΚ, αναφέρθηκε και στο συμβάν με τους οπαδούς που μπήκαν στο γήπεδο για να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης είχε συνομιλία με όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος για να δεί ποιος ευθύνεται για την είσοδο τον οπαδών αφού ήταν έξαλλος με την εικόνα αυτή και στην ομιλία του προς τους παίκτες και το συγκεκριμένο γεγονός το χαρακτήρισε «ανεπίτρεπτο για την ΑΕΚ».
Σε εκείνο το σημείο ο Πέτρος Μάνταλος πήρε τον λόγο ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη τονίζοντας ότι οι οπαδοί τους φώναζαν «θέλουμε να σας μιλήσουμε μόνο» και οι παίκτες τους είπαν να έρθουν δύο για να τους μιλήσουν. ο Μελισσανίδης πάντως επανέλαβε πως «Αυτό δεν έπρεπε να γίνει» , επιμένοντας πως ήταν πολύ άσχημο για την ΑΕΚ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button