Ποδόσφαιρο

Αγόρασαν ποδοσφαιρική ομάδα οι Μεσούτ Οζίλ, Κέιτ Άπτον και Εύα Λονγκόρια !

Το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Νεκάξα από το Μεξικό, απέκτησε ένα αμερικανικό επενδυτικό fund με αρκετές διασημότητες.

Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η αμερικανική απόβαση συνεχίζεται και αυτή τη φορά επεκτείνεται και στο Μεξικό. Ένα επενδυτικό fund που περιέχει μεταξύ των άλλων διασημότητες όπως, η Εύα Λονγκόρια, η Κέιτ Άπτον ο σύζυγός της Τζάστιν Βερλάντερ και ο Μεσούτ Οζίλ, οι οποίοι απέκτησαν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της μεξικανικής Νεκάξα.
Δεν έγιναν γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, αποτελεί ωστόσο άλλη μία απόδειξη της αυξημένης ποδοσφαιρικής συνεργασίας ανάμεσα σε Μεξικό και ΗΠΑ, που συν τοις άλλοις θα συνδιοργανώσουν μαζί με τον Καναδά, το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.
Με 37 εκατομμύρια Μεξικανούς να ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και 845.000 συνδρομητές της εγχώριας λίγκας μόνο εντός των αμερικανικών συνόρων, ως επενδυτικές ευκαιρίες φαντάζουν οι σύλλογοι της χώρας αυτή τη στιγμή, μετά την συμφωνία ειδικά που θέλει να μην υπάρχουν υποβιβασμοί και προβιβασμοί για την επόμενη πενταετία, κάτι που δημιουργεί ένα επενδυτικό περιβάλλον πιο ασφαλές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button