Ποδόσφαιρο

Αγγλία: «Αβέβαιο το μέλλον του Ιωάννου στην Νότιγχαμ»

Τίποτα σίγουρο δεν είναι για το μέλλον του Νικόλα Ιωάννου στην Αγγλία, όπως γράφεται στον τοπικό τύπο.

Ο Κύπριος αμυντικός συνεχίζει να αγωνίζεται ως δανεικός στον Άρη, με την ομάδα της Φόρεστ πάντως να ξεκινάει να κάνει το δικό της «ξεκαθάρισμα» ενόψει της νέας σεζόν. Για τον Ιωάννου υπάρχει ένα ερωτηματικό, καθώς τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο.

Όπως αναφέρει η nottinghampost.com «Στα χαρτιά υπάρχουν τέσσερις παίκτες σε αυτήν την θέση. Ο Ριμπέιρο μένει ελεύθερος και υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον του Νικόλα Ιωάννου που είναι δανεικός στον Άρη Θεσσαλονίκης».

Θεωρητικά η Φόρεστ θέλει να αλλάξει πολλά πράγματα μετά την 17η θέση της φετινής σεζόν, αλλά όπως εξηγεί ο προπονητής της ομάδας, Κρις Χάτον ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος:

«Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό που ελπίζει με αυτό που συμβαίνει είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εγώ είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική του να αλλάξω το ρόστερ, θέλοντας όμως να είμαι ρεαλιστής τα περισσότερα πράγματα που φαντάζομαι μάλλον δεν θα γίνουν πραγματικότητα.»

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button