Μπάσκετ

Αγγέλου: “Δεν μας άφησε να κάνουμε τίποτα ο Άρης, μ’αρέσουν οι ιδέες του Σάββα”

Με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη μίλησε ο Βαγγέλης Αγγέλου, τόσο για την σημερινή του εμφάνιση όσο και για την πορεία που έχει υπό τις οδηγίες του Σάββα Καμπερίδη.

Ο τεχνικός της Λάρισας τόνισε: “Δεν έχω να πω πολλά. Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια στη Λάρισα και τέτοιες προσπάθειες ομάδων σε παρόμοια θέση, το πρώτο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα. Στον ενθουσιασμό και την απογοήτευση φτάνεις στα άκρα, γι’ αυτό και  βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

Προσπαθήσαμε να το σταθεροποιήσουμε, αλλά σήμερα δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση, δεν ήμασταν καλοί ως ομάδα.

Συγχαρητήρια στον Άρη, μου αρέσουν οι ιδέες του Σάββα και του Νικόλ, ο Άρης έχει ισορροπία αξιοθαύμαστη, τους εύχομαι καλή δύναμη. Υπάρχει ένα δυνατό φίνις για όλες τις ομάδες, ο καθένας πρέπει από την πλευρά του να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει ό,τι έρχεται με ισορροπία”.

Πρόσθεσε πως “είναι πολύ δύσκολο να παίζεις μετά από τρεις ήττες ή τρεις νίκες. Στις τρεις ήττες φεύγει ο προπονητής, στις τρεις νίκες θέλει να φύγει ο παίκτης. Εμείς αντιμετωπίσαμε αυτή την κατάσταση. Πάντως ο Άρης δεν μας άφησε να κάνουμε τίποτα, ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς”.

Ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Ούνιξ Καζάν για τον Μπράντον Ρας και απάντησε: “Ναι ισχύει. Με πήρε ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλήσαμε. Υπήρχε ενδιαφέρον, ο Μπράντον έχει συμβόλαιο, είναι επαγγελματίας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε κι αυτά. Έχουμε φτιάξει ένα καλό κλίμα στη Λάρισα, έχουμε καλή σχεση και με τον Μπράντον, ο πρόεδρος προσπαθεί το καλύτερο. Σήμερα πάντως μας κέρδισε ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος”.

Για τον Άρη δεν θέλησε να σχολιάσει αν και έχει άποψη: “Έχω άποψη για τον Άρη, αλλά δεν αρμόζει να πω κάτι τώρα… Εγω ήμουν περαστικός, φιλιξενήθηκα εδώ, με καλές και κακές στιγμές, με χαρές και με λύπες. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Άρης είναι να συγκεντρωθεί στον τωρινό στόχο του”.

Ρωτήθηκε για τη διαφορά που έχασε η ομάδα του και απάντησε: “Δεν κοούτσαρα εγώ τη διαφορά. Δεν κοούτσαρα να χάσω κάτω από 14 πόντους. Μου αρέσει να παίζει κάποιος επίθεση – επίθεση, άμυνα – αμυνα… Πήρα την ευθύνη και απέναντι στην ομάδα και απέναντι στους παίκτες. Ειναι δική μου η ευθύνη. Δεν μας άφησε ο Άρης… Τα συγχαρητήρια αξίζουν στον Άρη”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button