ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αγανάκτηση από Σεβίλλη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, θα… απουσιάσει από το Montjuic

Η Σεβίλλη εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το απόγευμα της Παρασκευής (29/9) στην οποία ανακοίνωσε την απουσία της από όλες τις επίσημες εκδηλώσεις πριν από τον αποψινό αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ως πράξη για τη νέα κατηγορία για φερόμενη δωροδοκία από την Μπαρτσελόνα. 

«Η Σεβίλη δηλώνει την πλήρη αγανάκτησή της και την απόρριψη των πρακτικών των πρώην προέδρων της Μπαρτσελόνα που κατηγορούνται για την “υπόθεση Νεγκρέιρα”, πρακτικές που υποτίθεται ότι συνιστούν έγκλημα για το ερευνητικό δικαστήριο.

Απορρίπτει τη συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα κατά τις περιόδους κατά τις οποίες υποτίθεται ότι διαπράχθηκαν αυτά τα εγκλήματα. Για τον λόγο αυτό, η Σεβίλη ανέστειλε τη συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν τον αγώνα της LaLiga αυτή την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και ανακοινώνει την απουσία εκπροσώπησης στο γήπεδο του Montjuic.

Δείχνει τον βαθύτατο σεβασμό του για τα μέλη της Μπαρτσελόνα καθώς και για τους σημερινούς υπαλλήλους και ηγέτες του που εργάζονται καθημερινά στην Μπαρτσελόνα. Δείχνει τον σεβασμό της για την ισπανική δικαιοσύνη, το τεκμήριο αθωότητας και για τις αποφάσεις που θα μπορούσαν να ληφθούν στα αρμόδια δικαστήρια», ανέφερε η ανακοίνωση της Σεβίλης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button