Ποδόσφαιρο

Ίσαρης: «Συγκινητική και πρωτόγνωρη ανταπόκριση, μεγάλο ευχαριστώ στον Άρη και τον κόσμο του»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο γενικός διευθυντής του Ελληνικού Παιδικού Χωρίου στο Φίλυρο, Λουκάς Ίσαρης.

Ο κ.Ίσαρης μίλησε για την πρωτοβουλία του Super 3 Λαγκαδά για την βοήθεια στο παιδικό χωρίο, σε μία πολύ δύσκολη χρονικά συγκηρία.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Ο κόσμος μας βοηθάει, ανταποκρίθηκε και αυτό είναι εκπληκτικό. Οι φίλοι του Άρη από τον Λαγκαδά είναι δίπλα μας, η ΠΑΕ Άρης είναι δίπλα μας.

Φτάσαμε σε ένα πολύ δύσκολο σημείο. Είχαμε πρόβλημα με προϊόντα, θέρμανση, τρόφιμα και βγάλαμε μία έκκληση για βοήθεια. Ο κόσμος μας στήριξε και τα καταφέρνουμε σιγά-σιγά.

Για την βοήθεια που δίνει ο κόσμος του Άρη:

Είναι συγκινητική και πρωτόγνωρη η ανταπόκριση του κόσμου. Δώσαμε την αγκαλιά και την δύναμη του. Όλες οι ομάδες της πόλης αλλά και ομάδες από την Αθήνα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Φίλαθλοι όλων των ομάδων ήρθαν να μας στηρίξουμε, είναι συγκλονιστικό αυτό που έχουμε ζήσει.

Ενώ συνέχισε:

Είναι τα παιδιά από τον Super 3 Λαγκαδά που μας δίνουν προϊόντα, τρόφιμα, απορρυπαντικά, ρούχα. Θέλω να πω ότι η ΠΑΕ Άρης είναι πολλά χρόνια δίπλα μας. Εγώ είμαι 16 χρόνια στο χωριό, 16 χρόνια ο Άρης είναι δίπλα μας. Φέτος μαζί με τον χορηγό της την Betshop μας δίνει μία πολύ σημαντική στήριξη και είναι δίπλα μας.

Για την «αποστολή» του παιδικού χωριού:

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε φροντίδα και ασφάλεια σε παιδιά που έχουν απομακρυνθεί από τις οικογένειες τους με εισαγγελική εντολή για όσο διάστημα χρειαστεί.

Είναι 38 παιδιά που μένουν στα 8 σπίτια μας και 5 άτομα που είναι φοιτητές μας.

Τέλος μέλος του συνδέσμου του Super3 Λαγκαδά ρωτήθηκε για πρωτοβουλία αυτή και είπε:

Κάνουμε το αυτονόητο, πράττουμε για τον συνάνθρωπο μας, είναι μια ευκαιρία αυτές τις μέρες ακόμη παραπάνω να κάνουμε κάτι καλό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button