Μπάσκετ

Ήττα 94-72 για τον Άρη από τον Παναθηναϊκό και τώρα… Λάρισα

Ο Άρης ηττήθηκε στο «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό 94-72 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα της Λάρισας. Δεν αγωνίστηκε κόντρα στους πράσινους ο Διαμαντής Σλαφτσάκης λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στην προθέρμανση του παιχνιδιού και προφυλάχθηκε για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με τους Τσάλμερς, Φλιώνη, ΝτεΚόζι, Κουζέλογλου και Χαριτόπουλο ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα ο Άρης.

Καλύτερα ξεκίνησε ο Άρης που προηγήθηκε με 3-6 χάρη σε τρίποντα του Τσάλμερς, ενώ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να προηγείται μέχρι και με πέντε πόντους (14-19) με πρωταγωνιστή τον Κουζέλογλου.

Ένα τρίποντο του Μακ όμως σε συνδυασμό με καλάθι του Όγκουστ έκαναν το σκορ 19-19 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Με τρίποντα των Μπρέι, Γουάιτ και καλάθι και φάουλ του Μπέντιλ οι πράσινοι έφτασαν στο 30-23, με τον Άρη όμως να έχει την απάντηση.

Πέντε πόντοι του Λιτλ και ένα καλάθι του Κουζέλογλου έφτασαν και πάλι το ματς στο καλάθι (32-30) ενώ ένα λεπτό πριν το τέλος με καλάθι του Κουζέλογλου ο Άρης μείωσε σε 36-34.

Από εκεί και πέρα οι κιτρινόμαυροι όμως έδειξαν ένα πολύ κακό πρόσωπο. Δέχθηκαν επτά πόντους σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να λήξει το ημίχρονο με 43-34.

Ο Παναθηναϊκός στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πάρα πολύ εύστοχος, εκτοξεύοντας την διαφορά στο 59-39.

Από εκεί και έπειτα ουσιαστικά το παιχνίδι είχε πάρει συγκεκριμένη τροπή, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 70-48.

Τίποτα διαφορετικό δεν έγινε και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με την διαφορά να ανεβαίνει στο 83-58.

Προς το τέλος της τέταρτης περιόδου πραγματοποιήθηκε και το ντεμπούτο του ο Κυριάκος Πετανίδης, 3:30 πριν το τέλος του αγώνα με το σκορ στο 83-63.

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης και το τελικό 94-72 γράφτηκε με τις ομάδες, να έχουν το μυαλό τους στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button