Μπάσκετ

Ήττα του Παναθηναϊκού στο Αλεξάνδρειο μετά από 5 χρόνια

Σημαδιακή και καλός οιωνός για την πορεία του πρωταθλήματος για τον Άρη κρίθηκε η ήττα του Παναθηναϊκού μέσα στο Αλεξάνδρειο.

Τελευταία χρονιά που ο Παναθηναϊκός έφυγε ταπεινωμένος από το Nick Gallis Hall, ήταν στα playoffs του 2016, δηλαδή πέντε χρόνια πριν!

Τότε, προπονητής του Άρη ήταν ο… Δημήτρης Πρίφτης, ενώ παίκτες ο Βασίλης Σίμτσακ (νυν βοηθός του Πρίφτη στον Παναθηναϊκό) και ο Οκάρο Ουάιτ.

Μιλώντας για παιχνίδια κανονικής περιόδου, η πιο πρόσφατη ήττα για τους κιτρινόμαυρους από τους πράσινους, σημειώθηκε το 2008.

Φιλομένη-Μαρία Λιάτσα

Είχε από μικρή ηλικία πάθος για κοινωνικοπολιτικά και αθλητικά ζητήματα, ενδιαφέροντα που την οδήγησαν στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και το ΑΠΘ. Το πάθος της για τον αθλητισμό δεν περιορίστηκε στην θέση του θεατή και οπαδού, καθώς την τελευταία δεκαετία αποτελεί αθλήτρια καλαθοσφαίρισης σε διάφορες ομάδες της Θεσσαλονίκης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες όπως το Polls and Politics και σε γραφεία Τύπου των φεστιβάλ Κινηματογράφου και Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, ενώ τώρα γράφει για το Yellowradio.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button