Ποδόσφαιρο

Ήττα-σοκ στην Γαλλία για την Παρί

Ποια Παρί; Η Ρεν ήταν η μόνη ομάδα που θύμισε σήμερα… Dream Team! Με μία τρομερή εμφάνιση, η Ρεν κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της υπερομάδας του Παρισιού, βάζοντας τέλος στο σερί των οχτώ συνεχόμενων νικών που είχαν οι φιλοξενούμενοι στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές της Ligue 1.

Στο αρχικό σχήμα ήταν όλα τα «όπλα» του Ποτσετίνο. Δοκάρι ο Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ Η πριν γίνει το 1-0.

Η Ρεν μπήκε δυνατά με το… καλημέρα και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 11ο λεπτό, ωστόσο ο Ντοναρούμα πρόλαβε την μπάλα και αποσόβησε το γκολ. Λίγα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά, ωστόσο ο… κεραυνός του Σουλεμάνα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Παρί ωστόσο είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού, όταν ο Νεϊμάρ βρέθηκε εντελώς μόνος του σε απόσταση βολής, αστοχώντας από πάρα πολύ πλεονεκτική θέση. Και λίγο αργότερα, ήταν η σειρά του Μέσι ο οποίος τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι στο 31ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια στο… μηδέν, ήρθε λίγο πριν από την ανάπαυλα Λαμπόρντ, ο οποίος νίκησε τον Ντοναρούμα για το 1-0.

Όπως έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο! Με γκολ της Ρεν! Οι γηπεδούχοι έπιασαν στον ύπνο τους φιλοξενούμενους και με ωραία τελείωμα του Ταίτ έκαναν το 2-0 στο 46ο λεπτό, βάζοντας στα σχοινιά τους παίκτες του Ποτσετίνο.

Η Παρί προσπάθησε να βρει απάντηση, ανέβηκε και βρήκε γκολ με τον Εμπαπέ, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από χρήση του VAR. Το 2-0 έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα και η Ρεν κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Dream Team της Παρί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button