Ποδόσφαιρο

Ήρθαν 7-7 για να σωθούν αλλά κατέληξαν να διεξάγεται έρευνα για σκάνδαλο (video)

Τρομερή ιστορία στην δεύτερη κατηγορία της Τυνησίας και το παιχνίδι της Rades με την Mohammedia! Προκειμένου να πέσει η Kasserime οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία 7-7 και διεξάγεται έρευνα για χειραγώγηση!

Στην δεύτερη κατηγορία της Τυνησίας, το περασμένο Σάββατο το παιχνίδι της Mohammedia με την Rades ολοκληρώθηκε με την πιο θεότρελη ισοπαλία που έφτασε σε σκορ το 7-7!
Μάλιστα, η Mohammedia για τα … μάτια του κόσμου, ισοφάρισε με γκολ στο 91′ και στο 93′ έχοντας βρεθεί πίσω με 7-5 στο 89ο λεπτό!
Η Rades με τον βαθμό της ισοπαλλίας θα παρέμενε στην κατηγορία και θα έπεφτε η Kasserine στην ισοβαθμία με ίδια διαφορά τερμάτων, αλλά λιγότερα γκολ υπέρ της.
Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας πλέον διεξάγει έρευνα προτού οριστικοποιήσει την κατάταξη και την παραμονή της Rades…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button