Βόλεϊ

Έρωτας με την κυβέρνηση και στο βόλεϊ: Άλλαξαν τους κανόνες της καραντίνας για να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ!

Μετά τον Γιώργο Γεραπετρίτη που άλλαξε το νόμο για να μην υποβιβασθεί ο ΠΑΟΚ λόγω πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, ένα άλλο στέλεχος της κυβέρνησης ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς ζητάει εμμέσως πλην σαφώς με επιστολή του στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας την αναδρομική αθώωση του Ντεσποτόφσκι και του ΠΑΟΚ.

Ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς λοιπόν ζητάει στις 20 Ιανουαρίου 2021 από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας να εξαιρούνται από την 7μερη καραντίνα οι αθλητές που επιστρέφουν από το εξωτερικό. Αν δεν του κάνουν το… ρουσφέτι οι Ομοσπονδίες και οι Διοργανώτριες Αρχές θα πρέπει να ειδοποιούνται εντός 72 ωρών.

Βέβαια την παράβαση ο Ντεσποτόφσκι και ο ΠΑΟΚ την έπραξαν στις 17 Ιανουαρίου 2021 και δεν πρέπει να έχει αναδρομική ισχύ, αλλά κάτι ανάλογο έγινε και με την πολυϊδιοκτησία…

Για να μη θεωρηθεί η παρέμβαση Μαυρωτά ως ρουσφέτι στον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει αναδρομική ισχύ και να εφαρμοσθεί μετά την ενδεχόμενη θετική απάντηση της Πολιτικής Προστασίας. Και φυσικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να τιμωρηθεί γιατί όταν έσπασε την καραντίνα ο Ντεσποτόφσκι δεν υπήρχε η εξαίρεση.

Ο Μαυρωτάς παραδέχεται με το έγγραφο του, ότι ως την απάντηση της Πολιτικής Προστασίας ισχύει η 7μερη καραντίνα για τους αθλητές, γι αυτό και πρέπει να τιμωρηθεί ο παίκτης και ο ΠΑΟΚ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button