Ποδόσφαιρο

Έρχεται μία «γεμάτη» εβδομάδα

Στον Άρη μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας, μιας και την επόμενη Δευτέρα (12/06) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, με την εβδομάδα που αρχίζει από σήμερα να είναι γεμάτη.

Σε πρώτη φάση είναι αρκετά πιθανό να αρχίσουν να διαφαίνονται οι πρώτες κινήσεις αναφορικά με το ρόστερ και μιλάμε φυσικά για τις μεταγραφές. Γενικά βρισκόμαστε σε μέρες εξελίξεων κι αυτό που προκύπτει είναι ότι πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστά τα πρώτα αποτελέσματα.

Επιπλέον, εκτός απρόοπτου, θα «κλειδώσουν» οι τελευταίες λεπτομέρειες των σταδίων της προετοιμασίας σε Ισραήλ και Βουλγαρία, καθώς και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Άρης στην παρουσία του στις δύο χώρες.

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας με τη Novibet, που είναι ο μεγάλος χορηγός για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ακόμη την ίδια μέρα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα «αποκαλύψει» τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2023-2024, με την εταιρεία KAPPA. Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, αυτά λογικά θα κυκλοφορήσουν στις 12/06.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button