Ποδόσφαιρο

Έξω φρενών ο Καρυπίδης με τον Καλαϊτζίδη: “Εμείς φταίμε που δεν σε ρίξαμε 5 γκολ να σε ξεφτυλίσουμε, έχεις γίνει γραφικός ρε, φτάνει” (Photo)

Με ανάρτηση στο Ίνσταγκραμ ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε την απάντηση του στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

“Η βλακεία είναι ανίκητη. Εμείς φταίμε που δεν σου βάλαμε πέντε γκολ να σε ξεφτυλίσουμε. Εχεις γίνει γραφικός ρε, φτάνει. Μας έχεις κουράσει. Ήθελες να γίνεις διάσημος μιλώντας για τον ΑΡΗ και τα κατάφερες. Φτάνει!”, αναφέρει στην ανάρτηση του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Ένα σχόλιο

  1. O καλαιτζιδης εφαγε ψωμι απο τον ΑΡΗ!!!Παρολα αυτα αυτος ο γραφικος κυριος και απετυχε στην ομαδα μας μενοντας μια επιπλεον χρονια στη γ εθνικη.Το χειροτερο ειναι οτι ευχηθηκε στον συμπολιτη να παρει το πρωταθλημα.Τετοιοι ανθρωποι καλαιτζιδης μη ξεχασουμε και τον αμετανοητο ζουραρι ειναι καταπτυστοι.ΑΕΛΦΙΑ ενωθειτε!!!Ο ΑΡΗΣ ανεκαθεν ηταν αναδελφο σωματειο,Στην Ελλαδα ειμαστε ολομοναχοι.Το καλο ειναι οτι μας συμπαθουν οι ξενοι!!!Ερχονται καλυτερες μερες!!!Συσπειρωση και αφεση αμαρτιων σε ολους τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ που ζημιωσαν το συλλογο.Φτανει πια η γκρινια και η εσωστρεφεια.ΖΗΤΩ Ο ΑΡΗΣ!!!!!!!! Τους εγκαρδιους χαιρετισμους μου απο τα κιτρινομαυρα Γιαννιτσα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button