Διεθνή

Ένωση Παικτών της Premier League: «Η μείωση στους μισθούς θα κάνει κακό στο σύστημα υγείας»

Εμμένει στη στάση της να μην αποδεχθεί την περικοπή μισθού στους ποδοσφαιριστές η Ένωση Παικτών της Premier League, με το επιχείρημα ότι ο οργανισμός Υγείας θα χάσει πολλά εκατομμύρια μέσω των φόρων που δεν θα καταβληθούν.

Η αντιπαράθεση της Premier League με την PFA για το ζήτημα της περικοπής των μισθών καλά κρατεί, με την δεύτερη να μένει αμετακίνητη στην άρνησή της.

Μετά τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των 20 συλλόγων με μέλη της Ένωσης Παικτών και την διοργανώτρια αρχή, η PFA δήλωσε εκ νέου ότι δεν θα αποδεχθεί την μείωση μισθού κατά 30% στους ποδοσφαιριστές για το υπόλοιπο της σεζόν, με το επιχείρημα ότι θα είναι επιβλαβής για τον οργανισμό Υγείας (NHS).

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι μέσω των φόρων που καταβάλλονται στο κράτος –κι ως εκ τούτου και στον NHS-, η ενδεχόμενη μείωση θα προκαλούσε απώλεια 200 εκατομμυρίων ευρώ στο σύστημα υγείας, ποσό που οπωσδήποτε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ εν μέσω της κρίσης του Covid-19.Remaining Time-0:01FullscreenMute

Η θέση της βέβαια έρχεται σε αντίθεση με την έκκληση που απηύθυνε ο Υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες να θυσιάσουν μέρος των απολαβών τους.

Ανάμεσα στην αντιπαράθεση φυσικά βρίσκεται και η Premier League, καθώς η αναστολή της σεζόν μπορεί να της προκαλέσει ζημία ακόμη και 1,5 δις ευρώ, συνθήκη που καθιστά μονόδρομο το «ψαλίδι» στους μισθούς των παικτών για να ανταποκριθεί στις εμπορικές. ανάγκες της.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button