Γενικά

Ένωση Επενδυτών Ελλάδας- Κίνας: Επείγουσα επιστολή προς το υπουργείο Υγείας

Επείγουσα επιστολή προς τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, απέστειλε η Ένωση Επενδυτών Ελλάδας – Κίνας.

Η Ένωση δηλώνει σύμφωνη με την απόφαση αναβολής όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων και εκφράζει τη λύπη της για σχετική προειδοποίηση που είχε αποστείλει προ ημερών προς τον Δήμαρχο Αθηναίων. Παράλληλα, δηλώνει ότι θα είναι στο «πλευρό του υπουργείου στον αγώνα για τη μη διάδοση του ιού».

Ακολουθεί η αναλυτική επιστολή:

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΙΚΙΛΙΑ

Αξιότιμε Υπουργέ,

 «Δεδομένης της εμφάνισης των πρώτων κρουσμάτων του COVID-19 και στην Ελλάδα αλλά και της παρουσίας στην Αθήνα χιλιάδων ξένων τουριστών αλλά και Κινέζων, που κατοικούν στην πόλη των Αθηνών αλλά και σε όλη τη χώρα λαμβάνουμε την τιμή να σας δηλώσουμε ότι συμφωνούμε με την απόφασή σας για λόγους ασφαλείας να αναβληθούν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Την πρόταση αυτή είχαμε καταθέσει την ίδια ημέρα με επιστολή μας στον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη για τις εκδηλώσεις στην Αθήνα.

Το πράξαμε αυτό με μεγάλη μας λύπη αλλά και ορμώμενοι από την αγωνία μας για τους κινδύνους διάδοσης του ιού με την πολυκοσμία αλλά και την έλλειψη προστατευτικών μέσων-μασκών στην αγορά.

Αξιότιμε Υπουργέ,

Η Ένωση Επενδυτών Κίνας- Ελλάδας, η μεγαλύτερη κινεζική Ένωση στην Ελλάδα, πραγματοποίησε δωρεά στο νοσοκομείο Wuhan 7. Με τον τρόπο αυτό θελήσαμε να δείξουμε στους συμπατριώτες μας την έμπρακτη συμπαράστασή μας στη μεγάλη αυτή δυσκολία που περνούν. Παράλληλα, καθημερινά ενημερώνουμε και υπενθυμίζουμε στους Κινέζους της Αθήνας και όλης της Ελλάδας αλλά και τους Κινέζους σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες για τους τρόπους προφύλαξης και τις μεθόδους υγιεινής που πρέπει να ακολουθούν.

Είμαστε οι Κινέζοι επενδυτές που με τις οικογένειές μας ήρθαμε μετά την πρόσκληση της Ελλάδας για επενδύσεις και επενδύσαμε όχι μόνον οικονομικά αλλά και τα όνειρα τα δικά μας, των οικογενειών και των συνεργατών μας

Ηυήδη πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες εισαγωγή των kits που εντός 15 λεπτών βοηθούν- προειδοποιούν στην εξακρίβωση ή όχι του κορονοϊού, καθώς οι συμπατριώτες μας Κινέζοι που ζουν στην Ελλάδα είναι πολύ ανήσυχοι για την διασπορά του ιού.

Θα πρέπει εδώ να επισημανθεί ότι η Ένωση Επενδυτών Κίνας Ελλάδας είναι το μεγαλύτερο αστικό μη κερδοσκοπικό σωματείο Κινέζων στην Ελλάδα, τη δε εναρκτήρια εκδήλωσή μας, που πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Πάνος Πικραμμένος, ο υφυπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, Πρόεδροι επιχειρηματικών φορέων κι Επιμελητηρίων καθώς και πλήθος Ελλήνων και Κινέζων επιχειρηματιών.

Θα είμαστε στο πλευρό σας στον αγώνα για τη μη διάδοση του ιού. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία στην κατεύθυνση προφύλαξης της δημόσιας Υγείας.

Διατελούμε μετά τιμής

Chanqwei (Michael) Xia

Πρόεδρος της Ένωσης Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button