Ποδόσφαιρο

Έντονο το ενδιαφέρον του Απόλλων Λεμεσού για Παντελίδη

Έντονο το ενδιαφέρον του Απόλλων Λεμεσού για την απόκτηση του Σάββα Παντελίδη, έπειτα από το διαζύγιο του Αυγουστή με την ομάδα

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του alphanews.live…

“Από το απόγευμα της Παρασκευής (30/08) ο Σωφρόνης Αυγουστή αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα. Ο Πέτρος Κονναφής βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του διάδοχου του Σωφρόνη για τον πάγκο της ομάδας της Λεμεσού.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή της ιστοσελίδας μας ο Σάββας Παντελίδης του Άρη Θεσσαλονίκης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα για να διαδεχθεί τον Κύπριο τεχνικό στην ομάδα της Λεμεσού. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε ο Κονναφής είχε ήδη μια πρώτη επικοινωνία με τον Ελλαδίτη τεχνικό.

Πρόκειται για 54χρόνο Ελλαδίτη τεχνικό ο οποίος στη θητεία του πέρασε από τον πάγκο 14 ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ ποτέ δεν έχει εργαστεί στο εξωτερικό, έτσι, ο Απόλλωνας αν ολοκληρωθεί η πρόσληψη του θα αποτελέσει το πρώτο εγχείρημα του Παντελίδη εκτός Ελλάδος.

Φυσικά, η περίπτωση του 54χρόνου μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη Θεσσαλονίκης”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.
Back to top button