ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ένσταση η Φράιμπουργκ, πάει να πάρει στα χαρτιά το ματς με την Μπάγερν!

Η Φράιμπουργκ ενημέρωσε ότι κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης με την Μπάγερν, που κατά λάθος αγωνίστηκε με 12 παίκτες για 13 δευτερόλεπτα!

Την απόφαση να καταθέσει ένσταση και να διεκδικήσει στα χαρτιά το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου που έληξε εις βάρος της με 1-4 πήρε η Φράιμπουργκ!

Ο γερμανικός σύλλογος αποφάσισε να προσφύγει κατά του κύρους της αναμέτρησης με τους Βαυαρούς, που για 13 δευτερόλεπτα αγωνίστηκαν με 12 παίκτες στο γήπεδο, εξαιτίας λάθος στην αλλαγή του Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί ότι πρέπει να βγει από το γήπεδο.

Στην ανακοίνωση της, η Φράιμπουργκ αναφέρει ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από εντατική και πολύ χρονοβόρα μελέτη όλων των συνθηκών, βάζοντας ως κύριο μέλημα τα οικονομικά συμφέροντα των μετόχων, που ταυτίζονται με τις αγωνιστικές επιτυχίες του συλλόγου.

Ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι: «δίνει την ευκαιρία στο αθλητικό δίκαιο να εκτιμήσει και να δώσει απαντήσεις στα λάθη που έγιναν από την Μπάγερν Μονάχου από νομικής πλευράς και να δημιουργήσει ένα σαφές νομικό πλαίσιο για ανάλογες περιπτώσεις που μπορούν να παρουσιαστούν στο μέλλον».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button