Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας για 10 λεπτά»

Διαβάστε τι είπε ο Μίχαελ Ένινγκ στη συνέντευξη Τύπου για τη βαριά ήττα του Άρη στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Σε μια στατική φάση στο β’ μέρος δεχθήκαμε το γκολ. Μετά βγήκαμε ψηλά και ο αντίπαλος σε μια αντεπίθεση σκόραρε. Προσπαθήσαμε, αλλά κάποιες φορές τα καταφέρνεις και κάποιες όχι. Κι αυτή ήταν η ιστορία του αγώνα».

Για τον αν… χαραμίζεται ο Σάσα ως αριστερό μπακ και γιατί δεν έπαιξε ο Μενέντεθ: «Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να καλύψουμε το κενό του Κόρχουτ. Ο Σάσα είναι καλός και έξυπνος παίκτης. Αλλά σήμερα δεν χάσαμε επειδή ο Σάσα έπαιξε ως αριστερό μπακ».

Για την πρώτη ήττα του και τι συνέβη στο β’ ημίχρονο: «Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εδώ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σχεδόν άριστοι, στο δεύτερο ξεκινήσαμε με τον ίδιο τρόπο. Σε μια στατική φάση δεν αντιδράσαμε σωστά. Μετά ήμασταν λίγο απρόσεκτοι. Σίγουρα πρέπει να μας απασχολήσει το γιατί χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας για δέκα λεπτά».

Για το δίδυμο Λάρσον-Ιντέγε: «Πρέπει να δούμε πρώτα αν είναι όλοι υγιείς. Ο Ματίγια δεν θα παίξει λόγω τιμωρίας, οπότε θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές. Συμφωνώ ότι δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και όντως είναι μια επιλογή να παίζουν αυτοί οι δύο μαζί».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button