Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: «Θα πρέπει να σταματήσουμε να κολλάμε στα επιμέρους συστήματα»

O Μίχαελ Ένινγκ τοποθετήθηκε μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με την Λαμία, που βρήκε τους «κιτρινόμαυρους» νικητές με 3-1.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova: 

Ανέφερε αρχικώς: Ήταν σημαντικό το ότι δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε καμία στιγμή. Θέλαμε να πιέσουμε και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Πετύχαμε το ένα γκολ και ήρθαν και τα άλλα δύο. Ήμασταν νωχελικοί στο ξεκίνημα. Είναι φυσιολογικό σε αυτή τη φάση της σεζόν όμως η νίκη μας ικανοποιεί.

Για το γεγονός ότι τη νίκη την έφερε το 4-2-3-1

Θα πρέπει να σταματήσουμε να κολλάμε στα επιμέρους συστήματα. Στο τέλος παίξαμε 4-4-2. Έχουμε χρησιμοποιήσει τρία συστήματα σήμερα. Το θέμα είναι να κινούμαστε σωστά στον χώρο. Δεν πρέπει να δούμε μόνο την αλλαγή σήμερα, αλλά και τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και άλλαξαν την ροή

Για την είσοδο των δύο παικτών που άλλαξαν το παιχνίδι:

Εχουμε ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο και δυνατότητα για 5 αλλαγές. Το θέμα είναι να βλέπουμε πως συμπεριφέρεται ο παίκτης εντός της ομάδας αυτές τις μέρες και το πώς διεκδικούν όλοι τη θέση βασικού.

Για το τι κρατάει από σήμερα και τι περιμένει την Πέμπτη:

Κάθε παιχνίδι μας βοηθάει στο να βρίσκουμε ρυθμό. Βλέπουμε ότι από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν τα τρεξίματα μας. Σήμερα φάνηκε ότι μπορούσαμε να τρέξουμε περισσότερο σε σχέση με το φιλικό παιχνίδι της τελευταίας εβδομάδας. Η τακτική θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο την Πέμπτη, αφού είναι νοκ-άουτ παιχνίδι και εκεί η τακτική είναι το πρώτο και το τελευταίο ζητούμενο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button