Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: «Θέλω να δω περισσότερη ορμή και πίεση – Έχουμε Δεληζήση οπότε είμαστε καλά»

O Μίχαελ Ένινγκ μίλησε στα κανάλια της NovaSports για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και στο τι περιμένει να δει από τον Άρη.

Για το ματς με τον Πανιώνιο και την νοοτροπία:

«Πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί, σε όλα τα πρωταθλήματα γίνονται εκπλήξεις όπως και σε άλλα πρωταθλήματα, όπως στην Ισπανία και στη Γαλλία. Να έχουμε συγκεκριμένο μέτρο και στις προσδοκίες μας, Δε θα κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι αυτονόητο ότι ήθελα να κερδίσουμε, ήταν μέσα στις δυνατότητές μας.  Δε χάσαμε το παιχνίδι, επιστρέψαμε, μπορούσαμε να το πάρουμε, φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Καλό είναι να πάρουμε και ένα μάθημα από αυτό».

Για τη μετάβαση στο επόμενο ματς:

«Αυτό που θέλω και το συζήτησα με τους παίκτες είναι να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Υπάρχουν πράγματα που έγιναν σωστά και άλλα που θέλουν βελτίωση. Θέλω καθαρές γραμμές σε αυτά που κάνουμε. Αυτό που θέλω να δω περισσότερο είναι περισσότερη ορμή και πίεση. Υπάρχουν και κάποια ζητήματα στην τακτική για βελτίωση. Δεχτήκαμε 4 κόρνερ με Πανιώνιο και θέλουμε να το βελτιώσουμε».

Για τον Βέλεθ και πιθανή απουσία του:

«Θα το δούμε. Σήμερα συμμετείχε προσεκτικά. Θα το ξέρουμε την Κυριακή αν θα αγωνιστεί. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης όμως δεν είναι πρόβλημα. Έχουμε τον Δεληζήση οπότε είμαστε καλά».

Για τα σχέδια του Άρη ενόψει Αστέρα Τρίπολης:

«Δεν ξέρουμε ακόμα, μπορεί να προκύψει το οτιδήποτε. Όλοι προπονούνται κανονικά και έχουν υψηλό κίνητρο. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με ποιότητα, ψηλά κορμιά. Θέλει να παίξει μπάλα όχι να καταστρέψει. Μας ευνοεί αυτό και τα δικά μας πλάνα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button