Γενικά

Ένα διαφορετικό υπαίθριο πάρτι στην παραλία

Υπαίθριο πάρτι Λάτιν χορού «στήθηκε» Δευτέρα βράδυ με σάλα τα μάρμαρα, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Ένα προσαρμοσμένο μικρό ηχοσύστημα για μουσική και πολύ καλή και θετική διάθεση από όλους τους παρευρισκόμενους, διοργανωτές, χορευτές αλλά και κάποιους περαστικούς που κοντοζύγωναν με περιέργεια και θαυμασμό.

Διοργανωτής ήταν η ομάδα Compañía Loca, μια μη κερδοσκοπική ομάδα με ιδρυτικό μέλος τον Εσπιελίδη Γιάννη. Ο Γιάννης μαζί με την παρέα του στην αρχή, την δεκαετία του 2000 άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα χορού και καθώς πλήθαιναν οι έξοδοι για χορό σε διάφορα μαγαζιά, μεγάλωνε η αγάπη του για αυτού του είδους την μουσική.Ταυτόχρονα μεγάλωνε η παρέα και βρέθηκε να διοργανώνει dance camping, βραδιές σε μαγαζιά αλλά από το 2012 και βραδιές σε διάφορα υπαίθρια μέρη της πόλης όπως τα Κάστρα, τον Λευκό Πύργο και την παραλία, προσελκύοντας πλήθος κόσμου.

Ο χορός είναι μια καλή και υγιής δραστηριότητα. Πολλοί είναι οι φανατικοί που όπως δηλώνουν δεν χάνουν πάρτι και τουλάχιστον δυο με τρεις φορές την εβδομάδα χορεύουν.

Δύναμη για το σώμα και ισορροπία για την ψυχή τονίζουν με τις απόψεις τους, εκφράζοντας αγάπη για τον χορό και μέσα από αυτό αγάπη για τη ζωή. Τους τονώνει την αυτοπεποίθηση χωρίς αναγκαστικά να είναι είδος πολυτελείας.

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης τα Υπαίθρια Λάτιν πάρτι είναι μια εναλλακτική διέξοδος διασκέδασης για πολλούς, όπου όλοι είναι ισότιμα μέλη και όλοι μπορούν να συμμετάσχουν από οποιαδήποτε ομάδα και οποιαδήποτε ηλικία αρκεί απλά να το θελήσουν.

Ρεπορτάζ: Νάνσυ Χαλκοπούλου

Πηγή: press724.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button