Ποδόσφαιρο

Ένας… άλλος Μήτρογλου

Ένας διαφορετικός Κώστας Μήτρογλου μέχρι στιγμής στην προετοιμασία της ομάδας του Άρη, ένας ποδοσφαιριστής δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε συνάντηση στο πρώτο εξάμηνο του στην ομάδα.

Συμμετέχει, δείχνει διάθεση, δείχνει θέληση να παλέψει, να προσπαθήσει να διεκδικήσει πράγματα από τον προπονητή του κάτι που έχει ικανοποιήσει σαφώς και τον Άκη Μάντζιο με την εικόνα που δείχνει μέχρι τώρα.

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα όσον αφορά το κομμάτι του τι μπορεί να κάνει όταν ξεκινήσει η χρονιά, το γεγονός είναι πάντως ότι είναι ένας τελείως διαφορετικός Κώστας Μήτρογλου σε σχέση με αυτό που είχαμε δει την περσινή σεζόν.

Και με τους συμπαίκτες του δείχνει πολύ μεγάλη διάθεση. Είχαν ακούσει αρκετά και την περσινή σεζόν για τον Κώστα Μήτρογλου και τις σχέσεις του Γενικότερα με τους ανθρώπους του Άρη και όσον αφορά την τεχνική ηγεσία και όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές. Φέτος, στο ξεκίνημα τουλάχιστον της προετοιμασίας βλέπουμε έναν τελείως διαφορετικό διεθνή επιθετικό και όλοι στην ομάδα ευελπιστούν να συνεχίσει έτσι, γιατί ένας καλός Κώστας Μήτρογλου μπορεί να κάνει την διαφορά στην ομάδα την επόμενη σεζόν η οποία έρχεται.

Στα οικογενειακά διπλά που δίνει η ομάδα, δείχνει να έχει κάνει ένα καλό παρεάκι με Μάνο, με Μπανλουάν, με Δεληζήση, με Σιαμπάνη, κάτι που τον βάζει περισσότερο στο κλίμα της ομάδας.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Δημήτρης Οσσανλής

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button