Ποδόσφαιρο

Έλληνας ο εκλεκτός για να κλείσει η τριάδα των γκολκίπερ!

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Χουλιάν Κουέστα στον Άρη, οι κιτρινόμαυροι κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα, για να πλαισιώσει τον Ισπανό και τον Σιαμπάνη.

Φυσικά για να προχωρήσουν όλα αυτά είναι απαραίτητο να λυθεί το συμβόλαιο του Ντένις, το οποίο είναι και αρκετά κοστοβόρο. Ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει σε συμφωνία, αν και από τους κιτρινόμαυρους εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η “χρυσή τομή” μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτό που θα επιδιώξουν στον Άρη είναι η προσθήκη ενός ακόμη τερματοφύλακα της ίδιας αγωνιστικής αξίας τού Κουέστα, προκειμένου επιτέλους να θωρακίσουν τη θέση “Νο1”, κάτι που δεν πέτυχαν σίγουρα με τις περιπτώσεις Μπουσέ ή Ντένις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άρης έχει ήδη βρει τον εκλεκτό του και αυτός είναι Έλληνας γκολκίπερ, που αγωνίζεται σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1.

Στην εξίσωση για τη θέση “Νο1” δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και το όνομα του Μάριου Σιαμπάνη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η παραμονή του θεωρείται βέβαιη, καθώς στον Άρη πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του και θέλουν να τον στηρίξουν.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button